YVNNIS - BEN PLG - MALO - ABSOLEM

hip hop
woensdag
24
april 2024
  • Chapiteau
18:30
DAY OF SHOW 30.5
TICKET 27.5
BOTACARTE 24.5
Koop tickets

Extra info

18:30 doors open (Chapiteau)
18:45 Malo
19:30 Absolem
20:25 BEN plg
21:25 Yvnnis

Veelzijdige Franstalige rapper die switcht tussen keihard en melodieus alsof het niets is

Wanneer

wo. 24 apr, 2024

Waar

  • Chapiteau

Deuren

18:30

Organisatie

Botanique
Yvnnis
Banner Nuits 24

Yvnnis is een veelzijdige artiest, die misschien nog maar net komt piepen, maar met de EP ‘ETERNAL YOUTH’ en debuutalbum ‘NOVAE’ visitekaartjes heeft afgeleverd om u tegen te zeggen. Of het nu bombastische, harde ego-trip kicks zijn, of eerder melodieuze autotuned tracks, de rapper kan het allemaal, en het publiek lijkt alleen maar sneller en sneller voor hem te vallen.

Samen met zijn trouwe sidekick NeS weet hij een zaal in no time helemaal in te palmen, mede dankzij hun overduidelijke chemistry. Het lijkt erop alsof de sky de limit is voor deze Franstalige rapper, dus kom hem nu nog vlug zien op ons podium, voor zijn onvermijdelijke oversteek naar de grote stadions.

Yvnnis - GARE DU NORD
ben plg pp

BEN PLG

De muziek van BEN plg is een accurate weerspiegeling van de werkelijkheid, zonder rook en spiegels: hard maar getint met lichtgevende tonen van hoop. Die kleine nothings die zich inprenten in ons geheugen, die ‘diamanten op het netvlies’.De man uit Lille beweegt zich voort in de Franse rap met vastberadenheid, nederigheid en vooral met roem. Het zijn niet langer dromen, het zijn doelen.

BEN plg - Guerres de pissenlits

MALO

‘Froid comme dehors’ is het acroniem waarmee Malo in 2021 naam maakte. Het is een sterk merk, de naam van zijn eerste project, maar tegelijk is het ook een soort mantra voor de Parijse kunstenaar: het leven is zo hard als het is, je moet je inspanningen verdubbelen om grootse dingen te bereiken. Je krijgt niets voor niets, en hard werken is de sleutel.Na een periode van stilte keerde Malo in mei 2023 terug met een harde track, ‘MÉDICATION’, waarmee de toon werd gezet: 2023 zou zijn jaar worden. Dit is de eerste track op zijn nieuwe mixtape ‘id’. Het is een gevarieerd project waarop hij indrukwekkende technische prestaties en melancholische autotuned melodieën combineert met hetzelfde niveau van meesterschap.

 

MALO - MÉDICATION
absolem

ABSOLEM

Absolem, een Brusselse rapper van Luikse origine, maakt deel uit van de nieuwe generatie in de Belgische scene, dankzij een beheerste techniek en een verzekerd charisma. Hij werd al vroeg opgemerkt door zijn liefde voor rake rhymes, zijn diepe stem en zijn effectieve flows op een groot aantal geprezen freestyles.Daarna ontwikkelde hij zijn troeven op 4 eerste projecten, en ondertussen is hij even comfortabel in de studio als op het podium. Zeker live laat hij zijn publiek niet onberoerd, en hij maakt van elk concert een unieke ervaring.

Absolem - Fin du jeu ft. Bakari

Similar events

vrijdag
26
apr 2024
Stony Stone

Deuren

19:30

Waar

  • Museum
donderdag
24
okt 2024
8ruki
hip hop

Deuren

19:30

Waar

  • Museum
woensdag
24
april 2024
DAY OF SHOW 30.5
TICKET 27.5
BOTACARTE 24.5
Koop tickets

Extra info

18:30 doors open (Chapiteau)
18:45 Malo
19:30 Absolem
20:25 BEN plg
21:25 Yvnnis