Back to overview

Café Bota

Café Bota

Café Bota
Café Bota nodigt u uit om te komen genieten van onze heerlijke Italiaanse keuken en onze voortreffelijke selectie wijnen.

CAFÉ BOTA

Koningsstraat 236 1210 Brussel

Op weekdagen geopend van 12:00 tot 14:30, en van 18:30 tot 23:00 als er concerten gepland zijn. Zaterdag en zondag 's middags geopend van 12:00 tot 14:30

Info@cafebota.be

cbstereo@gmail.com

In een heel fijne buurt, gelegen in het hartje van de Kruidentuin, nodigt het restaurant van Café Bota u uit om te komen genieten van onze heerlijke Italiaanse keuken en onze voortreffelijke selectie wijnen. Café Bota bestaat uit 3 ruimtes: een moderne "urban" bar, een gezellig restaurant en een terras. U wordt er bediend met klasse door onze jonge en dynamische ploeg.

Café Bota Stereo  is ook een muzikale ruimte op vrijdag en zaterdag met bekende artiesten. Je kunt er gewoon genieten van de goede muziek maar je kan er ook dansen!

Wij voorzien maaltijden voor recepties, cocktailfeestjes, diners en wij organiseren ook evenementen. Mogelijkheid om banketten of groepsevenementen van 20 tot 170 mensen (zitplaatsen) en 290 mensen (staanplaatsen) te organiseren. Bovendien hebben we een terras met nog 60 zitplaatsen, of 120 staanplaatsen voor een receptie.

Website