ISHA x LIMSA - JEWEL USAIN - OKIS

rap
woensdag
01
mei 2024
  • Orangerie
19:00
Day of Show 27.5
Ticket 24.5
Bota'Carte 21.5
Uitverkocht

Extra info

19:00 Ouverture des portes (Orangerie)
19:30 Okis
20:20 Jewel Usain
21:40 Isha x Limsa

Twee Franse rapsters vonden elkaar en vullen elkaar nu aan alsof het lot ermee gemoeid is

Wanneer

wo. 1 mei, 2024

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
Banner Nuits 24

 ISHA X LIMSA

Ze zijn beide geboren in hetzelfde jaar, en komen allebei uit Aulnay, dus misschien was het wel vooraf bepaald dat Isha en Limsa elkaar zouden ontmoeten? Beide rapsters hebben ondertussen al een succesvolle solocarrière achter de rug, maar in 2020 werkten ze voor het eerst samen op Limsa’s nummer ‘Starting Block’, en de klik was instant en intens.

Helemaal verwonderlijk is dat niet, gezien ze hun invloeden, muzikale verlangens en artistieke visie delen. Niet alleen waren ze muzikaal goeie partners, maar ze werden ook goeie vrienden, en dat leidde al snel tot de wens om samen een mixtape te maken. Niet veel later werd die tape een volledig album, ‘Bitume Caviar (Vol. 1) dat eerder in 2023 verscheen.

ISHA x Limsa d'Aulnay - Inna Di Club (Prod. Herman Shank)
ISHA x Limsa d'Aulnay - Le Plan B (Prod. Dee Eye)
Jewel Usain

JEWEL USAIN

Waar de Parijse rapper Jewel Usain op zijn vorige release ‘Mode difficile’ zich nog kwaad maakte over de moeilijkheden van het werkende leven en zijn verlangen uitdrukte om daaraan te ontsnappen, is hij met nieuw album ‘Où les garçons grandissent’ serener geworden. Nochtans was zijn eerdere woede een schot in de roos bij het publiek, dat zich wel kon vinden in zijn universele worstelingen met de huidige maatschappij.

Maar op zijn nieuwe album laat Usain zich van een volwassener kant zien, vol artistieke vernieuwing. Bij elk album probeert hij een duidelijke evolutie als artiest te laten merken, en daar is hij meer dan in geslaagd. Zijn persoonlijkheid komt nu nog meer naar buiten, dankzij een oprecht verhaal waarmee hij zich kwetsbaar openstelt.

Jewel Usain Ft. Prince Waly - Eleanor
Jewel Usain · Paw Patrol // Live @ Le fil
okis pp

OKIS

Avec huit titres sortis de nulle part en janvier 2022, le premier EP d'okis « OK » s'est naturellement propagé jusqu'au-delà des frontières du Rhône. Une rencontre avec un rappeur simple et nonchalant, qui sonne comme un voyage à Lyon. Dans son deuxième EP « Rappeur de Lyon » publié en pleine remise du Ballon d'Or à Karim Benzema, okis confirme sa facilité technique et dépeint avec légèreté les galères d'un jeune flâneur lyonnais aux rêves truffés de hip-hop et de ballon rond.

okis - Jeune Gamin (ft. Casus Belli)

Similar events

vrijdag
26
apr 2024
Stony Stone

Deuren

19:30

Waar

  • Museum
donderdag
24
okt 2024
Nelick
pop, rap

Deuren

19:30

Waar

  • Orangerie
woensdag
01
mei 2024
Day of Show 27.5
Ticket 24.5
Bota'Carte 21.5
Uitverkocht

Extra info

19:00 Ouverture des portes (Orangerie)
19:30 Okis
20:20 Jewel Usain
21:40 Isha x Limsa

Partners