Back to overview

Cheque Cadeau

Cheque Cadeau

Gaat jouw vriendin , papa, oma, metekind, dochter, vriend, stiefbroer, tante, broer, zus, ... graag naar een concert?

Weet je niet voor welk concert je best tickets koopt? Één gouden tip: kies voor een concertcheque van de Botanique. Wij kunnen ons alvast geen beter geschenk inbeelden! 

Met de 'Cheque Cadeau' bepaal je zelf een bedrag tussen €10 en €150, waarmee je je vrienden en familie kan trakteren op één of meer fijne concertavonden

Met de 'Cheque Cadeau' bepaal je zelf een bedrag tussen €10 en €150, waarmee je je vrienden en familie kan trakteren op één of meer fijne concertavonden. De cheque blijft - vanaf aankoopdatum - 12 maanden geldig en kan gebruikt worden voor de aankoop van tickets voor concerten of tentoonstellingen naar keuze!

Je kan hem aan het onthaal of via onze website kopen.


DE 'CHEQUE CADEAU' VERZILVEREN

... ga via onze website naar de pagina van je favoriete concert (of tentoonstelling), klik op de ticketknop.

Je bestelt tickets, en net voor je moet betalen, wordt er gevraagd naar een promocode die op je Cheque Cadeau staat: die vul je in. Het betaalde bedrag wordt afgehouden van de waarde op de Cheque Cadeau. Als er nog tegoed overblijft op de kaart, kan je die een volgende keer gewoon opnieuw gebruiken met dezelfde code, totdat er uiteindelijk geen krediet meer overblijft. Bij het allerlaatste gebruik staat er allicht te weinig op. Wat jammer is, maar geen enkel probleem! Dat bedrag wordt verrekend met het totale bedrag, en wat overschiet betaal je zoals gebruikelijk.

Deze cadeau cheque is enkel geldig voor activiteiten georganiseerd door en in de Botanique. 

Cheque Cadeau Botanique