ZIGGY ALBERTS - TAY OSKEE

singer-songwriter
dinsdag
23
mei 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 29.5
TICKET 26.5
BOTACARTE 23.5
ARTIST PRESALE 26.5
Uitverkocht

Extra info

19:30 doors open
20:00 Tay Oskee
21:00 Ziggy Alberts

Australische singer-songwriter brengt (h)eerlijke folk in de traditie van Ben Howard of Jack Johnson

Wanneer

di. 23 mei, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"Australia's Ziggy Alberts is a vital, refreshing talent."
Clash Magazine

Met een eigen platenlabel, Commonfolk Records, én een eigen uitgeverij, Commonfolk Publishing, is Ziggy Alberts geslaagd in iets waar artiesten over de hele wereld van dromen: hij heeft het zichzelf mogelijk gemaakt om zijn verhalen te vertellen op geheel eigen manier. Voor de Australiër betekent dat, als het op zijn muziek aankomt, akoestische gitaren, milde melodieën en een stem die nu eens rauw dan weer kwetsbaar klinkt. Hij zingt over herkenbare thema’s, over het leven zoals het is voor de grote meerderheid van de mensen.

Nieuwe plaat ‘DANCING IN THE DARK’ getuigt opnieuw van een natuurlijke evolutie in de sound van de singer-songwriter. Er is geen nood aan grote koerswijzigingen, maar net als in het leven, zijn het de kleine dingen die het geheel tot iets meer verheffen. Ontdek het vooral zelf tijdens zijn passage bij Botanique.

Ziggy Alberts - REWIND
Ziggy Alberts - TATTOOS
Tay Oskee

TAY OSKEE

Tay Oskee est un auteur-compositeur-interprète australien originaire de la ville balnéaire de Byron Bay. Ayant fait ses premiers pas dans la musique en tant qu’artiste de rue, il s'est par la suite imposé comme l'un des nouveaux talents les plus prometteurs de la région. Sur les traces de Ziggy Alberts, Angus & Julia Stone et Tash Sultana, Tay a depuis pris part à de nombreuses tournées en Australie, notamment lors d’apparitions au Bluesfest et à Splendor In The Grass.

Tay Oskee - Sequoia (Lovers On The Mountain)

Similar events

maandag
12
jun 2023
Harrison Storm

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
dinsdag
23
mei 2023
DAY OF SHOW 29.5
TICKET 26.5
BOTACARTE 23.5
ARTIST PRESALE 26.5
Uitverkocht

Extra info

19:30 doors open
20:00 Tay Oskee
21:00 Ziggy Alberts