TSAR B - RARE AKUMA

pop
woensdag
29
november 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 22.5
TICKET 19.5
BOTACARTE 16.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 RARE AKUMA
21:00 Tsar B

De Queen van de Belgische r&b mixt klassiek, barokke pop en triphop met clubmuziek

Wanneer

wo. 29 nov, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"La nouvelle reine du r’n’b belge"
Les Inrocks

Justine Bourgeus is een muzikant, producer en componist die onder het pseudoniem Tsar B vooruitstrevende popmuziek maakt. Haar werk overbrugt vaak meerdere disciplines, waaronder film, dans en mode. In de nasleep van haar debuut The Games I Play en EP Unpaintable uit 2020 vinkt Bourgeus spraakmakende samenwerkingen af met onder meer Alexander Chung, Oscar and The Wolf en Nova Twins.

Vorig jaar wekte ze een van de legendarische kookboeken van Salvador Dalí tot leven in de concertfilm Les Diners de Gala. Intussen ontpopt Bourgeus zich als een veelgevraagd filmcomponist en producer voor opkomende artiesten. Haar komende album to the stars versmelt elementen van clubmuziek, moderne pop en klassieke muziek op onconventionele wijze samen. 

Tsar B - underwater
Tsar B - Escalate (live at Les Diners de Gala)
Rare Akuma

RARE AKUMA

Rare Akuma bruist van de creativiteit. Hij begon zijn carrière als producers van dubstep en drum’n’bass, maar toen hij begon te rappen verzamelde hij al snel miljoenen internationale luisteraars. De Antwerpenaar werkt vaak samen met Amerikaanse artiesten, en in die samenwerkingen kost het hem geen moeite om geniale melodieën te bedenken en ze aan te kleden met zijn harde teksten.

Zijn debuutalbum ‘Akuma Season’ barst van de oprechte emoties en herkenbare beats, net als opvolger ‘dirtytwominus’. Voor nieuwe single ‘No Complaining’ bundelde hij zijn krachten met Lowye om een muzikale belichaming te creëren van hun gedeelde credo: altijd blijven lachen en nooit klagen, zelfs niet in de moeilijkste tijden. Het resultaat is een energieke track, gedreven door synths en bas die je trommelvliezen laten trillen.

LOWYE & RARE AKUMA - NO COMPLAINING
Rare Akuma live @ Front Row Session
woensdag
29
november 2023
DAY OF SHOW 22.5
TICKET 19.5
BOTACARTE 16.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 RARE AKUMA
21:00 Tsar B

Partners