Trixie Whitley - Jonas De Kesel

singer-songwriter
dinsdag
01
oktober 2024
  • Orangerie
19:30
Day of Show 32.5
Ticket 29.5
Bota'Carte 26.5
Koop tickets

Extra info

Ticket te koop: 08/05 - 10:00

De Belgische virtuoze multi-instrumentaliste die heeft samengewerkt met een aantal gerenommeerde artiesten

Wanneer

di. 1 okt, 2024

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Trixie Whitley
"even when she’s inscrutable, she’s passionate"
The NY Times

Trixie Whitley heeft van jongs af aan een unieke creatieve geest gekoesterd. Op 3-jarige leeftijd maakte ze haar podiumdebuut samen met haar vader, de internationaal bekende singer-songwriter Chris Whitley. Trixie wilde nooit op haar lauweren rusten en begon haar eigen unieke persoonlijke en artistieke identiteit te smeden. Ze begon met drummen op 10-jarige leeftijd. Op haar 11de werd ze de jongste DJ van België en ze toert met verschillende avant-garde theater- en danscollectieven door heel Europa. Al die tijd heeft ze een affiniteit ontwikkeld voor het non-conformisme en de DIY-ethos van de punkrock, wat haar gewaagde lifestylekeuzes en onverschrokken genre-mixen verklaart.

Sinds 2013 heeft Trixie zich ontpopt als een niet te missen soloartieste met drie EP’s, drie langspeelplaten en een verzameling outtakes en opnames van liveshows getiteld ‘SWAY’. Haar debuut ‘Fourth Corner’ werd geprezen door MOJO, ELLE, Vogue, NPR en The New York Times, om er maar een paar te noemen. Het leverde haar ook meteen een MIA voor Beste Vrouwelijke Soloartieste op. Gedreven door een aangeboren nieuwsgierigheid en een verlangen om te verkennen en te experimenteren, werkt Trixie vaak samen met andere artiesten. Zo heeft ze gespeeld en opgenomen met Robert Plant, Marianne Faithful, Meshell Ndegeocello en vele anderen.

Trixie Whitley - Fishing For Stars [Live]
Trixie Whitley - Which side are you on? [Live at Lokerse Feesten 2019]
jonas-de-kesel

JONAS DE KESEL

Met zijn gitaar schept Jonas De Kesel een introspective, melancholische wereld. Geïnspireerd door de ‘American primitive’ stijl, vertelt hij verhalen zonder woorden. 

dinsdag
01
oktober 2024
Day of Show 32.5
Ticket 29.5
Bota'Carte 26.5
Koop tickets

Extra info

Ticket te koop: 08/05 - 10:00

Partners