TOVERBERG PRESENTS : BLOODZ BOI - DÉTENTE - MOOGY MASERATI - NYKOLAES & DANIËL PAUL

experimental
vrijdag
24
november 2023
  • Witloof Bar
18:30
DAY OF SHOW 16.5
TICKET 13.5
BOTACARTE 10.5
Koop tickets

Extra info

18:30 doors open (Witloof Bar)
19:30 nykolaes & Daniël Paul (dj-set)
20:30 Moogy Maserati
21:15 Detente
22:15 Bloodz Boi

Brussels label viert avond vol elektronische sounds, cloud rap en ambient

Wanneer

vr. 24 nov, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

18:30

Organisatie

Toverberg & Botanique

 

Het Toverberg collectief is verheugd je dit evenement met internationale sterren en lokale helden te kunnen presenteren. Op het programma: een concertavond met de uit Peking afkomstige legende Bloodz Boi, de Parijse gitaarheld Détente, de rijzende ster van het Brusselse nachtleven Moogy Maserati en een dj-set door nykolaes en Daniël Paul.

bloodz boi

BLOODZ BOI 

Bloodz Boi is waarschijnlijk een van de meest prominente artiesten uit de Chinese underground. Hij verstaat als geen ander hoe je cloud rap, met zijn lo-fi-, ambient-, trap- en r&b-invloeden, en het surrealistische tot een geheel kan smeden. Als producer weet hij telkens opnieuw atmosferen te creëren die je hart sneller doen slaan. Dat doet hij aan de hand van texturen en geluiden die een veilige haven vormen voor zijn gevoelige lyrics. Die zingt hij in het Mandarijn, en ze komen dan ook recht vanuit zijn ziel.

bloodz boi - live on creepy teepee 2020

DÉTENTE

Florian Le Prisé is een muzikant uit Parijs die we beter kennen als Détente. Onder zijn eigen naam heeft hij al een uitgebreide catalogus aan originele muziek uitgebracht, en hij werkte in het verleden al samen met artiesten als Oklou, Malibu, Dorota Gawęda & Egle Kulbokaite, Jonathan Vinel & Caroline Poggi, Simili Gum en nog veel anderen. Hij is ook een van de curatoren van de concert serie ‘Musics’ in Parijs.

Detente - Life of life

MOOGY MASERATI

Moogy Maserati dwaalt door het Brusselse nachtleven, een multidisciplinaire kunstenaar die voor elk wat wils in petto heeft. Of het nu gaat om fantasieën, euforie, liefde(sliedjes), filmscores, field recordings, YouTube bootlegs, troostende melodieën, opwekkende composities of eender wat de donkerste hoekjes van clubmuziek te bieden heeft, Moogy’s got you covered.

nykoleas & daniël paul

NYKOLAES & DANIËL PAUL

nykolaes & Daniël Paul zijn Brusselse kunstenaars en flatgenoten. Vanuit hun gedeelde appartementje maken ze zachte nummers die akoestische en elektronische elementen combineren met eerlijke vocals. Deze neofolk-nummers nemen authentieke, viscerale elementen en zetten die om in melodieën die onophoudelijk glinsteren. Verwacht eigenzinnige pop, verbluffende folk en ontroerende teksten in zowel het Nederlands als het Engels.

nykolaes & Daniël Paul - astma

Similar events

zaterdag
25
nov 2023
spalarkle_alys.jpg
experimental, electronic

Deuren

19:30

Waar

  • Witloof Bar
zaterdag
30
mrt 2024
sten_x_botanique.j

Deuren

18:30

Waar

  • Orangerie + Rotonde + Witloof Bar
vrijdag
24
november 2023
DAY OF SHOW 16.5
TICKET 13.5
BOTACARTE 10.5
Koop tickets

Extra info

18:30 doors open (Witloof Bar)
19:30 nykolaes & Daniël Paul (dj-set)
20:30 Moogy Maserati
21:15 Detente
22:15 Bloodz Boi