TOMM¥ €A$H -BLU SAMU - ALYONA ALYONA - MARTHA DA'RO I GEANNULEERD

woensdag
06
mei 2020
  • Chapiteau

Extra info

Dit concert is GEANNULEERD n.a.v Covid-19.
Tickets worden onmiddellijk terugbetaald. Tickethouders krijgen hierover een mail.
Gelieve de instructies in deze e-mail te volgen als je je tickets aan de balie hebt gekocht.

Tommy Cash aka Kanye East is de meest uitbundige en flamboyante rapper in de game

Wanneer

wo. 6 mei, 2020

Waar

  • Chapiteau
Tommy Cash has become the ultimate posterboy for the well-trodden post-Soviet aesthetic, rejecting the well-tread route to hip-hop notoriety.
Crack Magazine

Tommy Cash is de extravagantie zelf. Zijn clips zijn gé-ni-aal, zijn stijl ronduit absurd en zijn muziek? Wel die bangt harder dan een motherfucker. Moest LMFAO betere ideeën hebben, zou het misschien zo klinken. Moest Kanye opgegroeid zijn in Oost-Europa en de toegang tot de kerk geweigerd zijn, dan had ie misschien wel dezelfde stijl gehad. Op zijn meest recente album ‘¥€$’ doet Tommy avant-garde hard en toegankelijk klinken. Onder meer Boys Noize, Rick Owens, Charli XCX, MC Bin Laden, Amnesia Scanner weet ie samen te brengen in zijn universum. Veel steek houden de tekst van Kanye East misschien niet houden, zijn visie is kristalhelder.

TOMMY CASH - SDUBID
TOMMY CASH - WINALOTO (LIVE) | A COLORS SHOW
Blu Samu

Blu Samu

Salomé Dos Santos aka Blu Samu is een Belgisch-Portugeses rapper en singer-songwriter die een tijdje in Antwerpen woonde, maar intussen stevig genesteld is in de Brusselse scene. Ze woont samen met haar maatjes van Le 77 en reist het land door met Zwangere Guy. Met haar ep 'Blue' veroverde Blu snel zieltjes dankzij de straffe mix van hiphop, soul, funk en Braziliaanse sounds. Op het nieuwe 'ctrl-alt-del' leren we een nieuwe kant van kennen. Op de cover van de ep zien we haar met zwarte vleugels en laat dat nu ook exact zijn hoe ze klinkt: bij momenten snoeihard, in-your-face en genadeloos.

Blu Samu - GFM
Alyona Alyona

Alyona Alyona

Alyona alyona: haar naam hoorde je misschien nog niet, maar daar komt vast snel verandering in. Ze opereert vanuit Oekraïne en heeft daar intussen een stevige reputatie opgebouwd. Haar nummers bereiken in geen tijd miljoenen views en echt verbazend is dat ook niet wanneer je hoort over wat voor technische bagage deze kleuterjuf beschikt. Alyona's songs zijn meestal geëngageerd, met songteksten die gaan over feminisme, body positivity en de politieke situatie van haar land. Op Les Nuits ontdek je deze mc voor het eerst in België aan het werk, dat in het gezelschap van haar maatje Tommy Cash.

alyona alyona - Дикі танці
Martha Da'ro

Martha Da'ro

Martha Da'ro, een Belgische met Angelose roots, neemt je mee naar een ander universum met haar smoothe mix van soul-, hiphop- en funkelementen. Ze heeft furore gemaakt als zangeres in het hiphopcollectief Soul'Art en als een bekroonde actrice voor haar rol in de film "Black". Nu toont ze als soloartiest emotionele en muzikale volwassenheid, met haar verbluffende zang die soulvolle en dromerige songs creëert en invloeden putten uit verschillende genres. Het nummer 'Summer blues' kon nationaal en internationaal op veel erkenning rekenen, terwijl eerdere passages in de Botanique een waar podiumbeest toonden. Haar allereerste ep “Cheap Wine & Paris” stelde ze ons vorig jaar voor als release tijdens Les Nuits in de Grand Salon. Dit jaar zal ze haar nieuwe nummers onthullen van haar eerste albums in de Chapiteau!

Martha Da'ro - Fool
woensdag
06
mei 2020

Extra info

Dit concert is GEANNULEERD n.a.v Covid-19.
Tickets worden onmiddellijk terugbetaald. Tickethouders krijgen hierover een mail.
Gelieve de instructies in deze e-mail te volgen als je je tickets aan de balie hebt gekocht.

Partners