SYSMO - MARTIN DANIEL

zaterdag
03
juni 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 21
TICKET 18
BOTACARTE 15
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Martin Daniel
20:30 Sysmo

Een spontane onderdompeling in een moderne visie van ritme met wortels in de klassiekers

Wanneer

za. 3 jun, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Sysmo
« il s’en dégage rapidement une cohérence, et même, un certain sentiment d’unité »
La Libre

Sysmo staat synoniem voor een levende machine van 15 percussionisten die een spectaculaire performance leveren en op de maat van hun 4 dirigenten ritmes schieten. Met dat concept, even bruut als machtig, palmt Sysmo elke dansvloer in en mixt het hedendaagse en meer traditionele geluiden tot een hoogst origineel geheel.

De bende krijgt telkens weer elk publiek in beweging met hun geïmproviseerde geluiden, die even primitief als verslavend klinken.

Martin Daniel

MARTIN DANIEL

Martin Daniel, al meer dan 20 jaar actief in de Belgische muziekscene, begon met jazzpiano om de meer experimentele kanten van hiphop en electro te verkennen, op talrijke stages of in studioproducties.

Stichtend lid van de groep GLÜ, lid van de experimentele hiphopgroep Fokkop.era, lid van het trip-hop duo Aldous, lanceerde hij onlangs zijn soloproject. Als synthese van al zijn verkenningen en eclectische smaken, begeleidt hij zichzelf met een arsenaal aan synthesizers en stelt hij een hybride muziek voor, tussen mooie pianonoten en grote synthesizerklanken, tussen zachtheid en brutaliteit.

zaterdag
03
juni 2023
DAY OF SHOW 21
TICKET 18
BOTACARTE 15
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Martin Daniel
20:30 Sysmo