STUFFED FOXES - THE WRS

rock
vrijdag
01
december 2023
  • Witloof Bar
19:30
DAY OF SHOW 16.5
TICKET 13.5
BOTACARTE 10.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 The WRS
21:00 Stuffed Foxes

Viscerale noise in lijn met Lysistrata of The Psychotic Monks, maar dan nog harder

Wanneer

vr. 1 dec, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"Un premier album très abouti, une intensité qui tient en attention de bout en bout.”
Le Monde

Stuffed Foxes wordt wel omschreven als shoegaze of zelfs psychedelisch, maar dat maakt het sextet niet minder ROCK. De bandleden, die allemaal samenleven als een gemeenschap, doen er alles aan om je zintuigen te ontregelen. Dat is direct hoorbaar op eerste EP ‘No Vacancy’ uit 2019, en werd alleen maar bevestigd op debuutplaat ‘Songs/Revolving’ die vorig jaar verscheen.

Nu is de band al terug met een nieuw album, ‘Songs/Motion Return’ en ja hoor, er wordt opnieuw verder gebouwd op die onbreekbare fundamenten die de band zo sterk en uniek maken. Amper herhaling, duizelingwekkende helderheid, zeldzame teksten, en songs die enorm samenhangend zijn. De enige herhaling die wel aanwezig is? De belofte op iedere plaat om nummers te maken die nog harder moeten gespeeld worden dan die op de vorige release.

Stuffed Foxes - Luke Glanton
Studio sessions // @stuffedfoxes • Drift

THE WRS

The WRS ontstond in het vurige Charleroi in 2018, en de band belichaamt de toekomst van de rauwe rock. Drie rebelse zielen, drie chaotische muzikale trajecten, verenigt onder de brandende passie voor psychedelica, DIY en vuurspuwende gitaren.Hun sound heeft al de oceaan overgestoken, een eerste bewijs dat de band niet door grenzen beperkt kan worden. Nu is er een tweede LP, ‘Capicúa’, waarop de razernij allerminst is gaan liggen. De songs zijn nog gedurfder dan op hun debuut, en de hoes van kunstenaar Elzo Durt is een ware psychedelische visuele trip.

The WRS - Everyday
vrijdag
01
december 2023
DAY OF SHOW 16.5
TICKET 13.5
BOTACARTE 10.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 The WRS
21:00 Stuffed Foxes