SNÕÕPER - BRORLAB

rock
maandag
10
juni 2024
  • Witloof Bar
19:30
TICKET 10
BOTACARTE 7
Koop tickets

Ongebreidelde live optredens met opmerkelijke vocale en instrumentale precisie

Wanneer

ma. 10 jun, 2024

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Snõõper
"The total effect of Snõõper’s high-velocity songs is like clutching a plasma globe with both hands."
Pitchfork

 

Snõõper (the Project) begon als een samenwerking tussen Connor Cummins, een punkgrootheid uit Nashville, en Blair Tramel, een leraar voor vroeg onderwijs met een bijbaantje in grappige animatie en kunst. Toen hun cassettebandjes en zelfgemaakte video’s over de hele wereld fans begonnen te vinden, bracht het duo het Project eind 2021 naar het podium, en Snõõper (the Band) was geboren.

Met een van de wildste liveshows die er zijn, maar ook een maalstroom van poppen, 8-bit-animatie, papier-maché, fluitjes en flitsende lichten, zet Snõõper de live-act om in een studiosetting en zet het de toon voor een van de meest veelbelovende punkdebuutalbums in decennia. Dat lijkt misschien een straffe uitspraak, maar wij zijn niet de enige die er zo over denken. Henry Rollins omschrijft de band als “een band die, in een 33 ⅓ toeren wereld, 45 toeren muziek maakt die ze spelen op 78 toeren en het werkt volledig”.

 

SNÕÕPER - FITNESS
Snõõper - Running
Brorlab

BRORLAB

En 2023, BRORLAB a fait sensation avec leur deuxième sortie, « Working Out In Heaven », un vinyle 12" complètement déjanté de modern fuckwave. Sur la face A, on retrouve sept nouveaux morceaux imprégnés de leur punk électronique dadaïste emblématique, un punk plein de guitares aux effets fuzz et de rythmes percutants, avec une chanteuse au registre vocal s’inscrivant parfaitement dans celui de Honey Bane ou Chitose.

La face B ressuscite les huit pistes de leur obscur premier EP, qui feront sourire tous ceux qui n'ont pas peur de s'abîmer les oreilles. Dans l'ensemble, une tranche délirante de punk psychédélique infusé de gabber, qui semble faite pour durer éternellement.

BRORLAB - Shitty Oven
maandag
10
juni 2024
TICKET 10
BOTACARTE 7
Koop tickets