SHORTPARIS - ONMENS

rock
zaterdag
24
september 2022
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Uitverkocht

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Omnens
21:00 Shortparis

Russisch collectief raast heen en weer tussen audiovisueel theater, technoraves en punk

Wanneer

za. 24 sep, 2022

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
shortparis
"Ambitious, bombastic, incredibly pretentious, erotic, thrilling, impossible to pin down, vaguely deviant, fun to dance to and full of revolutionary potential"
The Quietus

Sinds 2018 begint het Russische collectief Shortparis serieuze internationale erkenning te krijgen, vooral dankzij hun intense live shows. Zo zorgden ze vorig jaar nog voor een van de absolute hoogtepunten van Le Guess Who?. Hun elektronische en industriële punk met een vleugje EBM doet vaagweg denken aan Battles of Suuns, maar klinkt vooral ongelooflijk uniek. De band omschrijft hun sound zelf als "achtergrondmuziek voor hysterie, seks en ironie". Dat is vooral te danken aan de geweldige falsetstem van de charismatische zanger Nikolay Komiagin, die zowel in het Russisch, Frans als Engels zingt. Live brengt Nikolay de Russische folkmelodieën tot leven door te dansen alsof het einde van de wereld nabij is en er hem niets meer rest dan te feesten. Als je weet dat de tweede drummer dan naast hem een enorm intieme band met zijn drumstel lijkt op te bouwen, kan je je al een beeld vormen van hoe een Shortparis-show eraan toe gaat: niet te missen dus.

Shortparis, Хор ветеранов им. Ф. М. Козлова – Яблонный Сад
Shortparis – Двадцать
ONMENS

ONMENS

Ontstaan uit de stofwolken die de Belgische rave-generatie achter zich heeft nagelaten, probeert Onmens met invloeden uit techno, hardcore, noise en punk de hoogdagen van onze electro te doen heropleven. Klinkt als: verkeren in een staat van trance, terwijl het bloed gutst uit je beide oren.

Onmens - Earthly - TOUTPARTOUT session
zaterdag
24
september 2022
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Uitverkocht

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Omnens
21:00 Shortparis