SCYLLA - SOUFFRANCE - UDEYFA

hip hop
zondag
08
mei 2022
  • Chapiteau
18:30
TICKET 29.5
EARLY BIRD TICKET 25.5
BOTACARTE 22.5
Koop tickets

Extra info

— HORAIRES

18:00 Ouverture du site
18:30 Ouverture des portes (Chapiteau)
19:00 Udeyfa
19:50 Souffrance
20:50 SCYLLA

Een van de strafste pennen in de Franstalige hiphop

Wanneer

zo. 8 mei, 2022

Waar

  • Chapiteau

Deuren

18:30

Organisatie

Botanique
Banner-Nuits-2022---750x50
"un rap qui flirte, lui, avec le blues du chanteur Arno, cisaille des rimes empruntées à la poésie d’un Jacques Brel et s’imprègne d’un mysticisme proche de celui du rappeur Ali, du groupe Lunatic"
Le Monde

SCYLLA

Dankzij een focus op diepgang van teksten en een toewijding tot het uitdiepen van een artistieke stijl, heeft Scylla een duurzame carrière kunnen uitbouwen. Sinds een tiental jaar is de Brusselaar een vaste waarde in zijn scene, een artiest die een poëtisch maar coherent verhaal vertelt in zijn teksten, beelden en concerten. Scylla is een man met een boodschap, die gebracht wordt met een diepe, charismatische stem en indrukwekkende stijl. Hij klinkt vaak even bruut als gevoelig en wordt gezien als een van de sterkste tekstschrijvers in het Franstalig landschap. Na het succes van 'Bx vice' en 'Pleine lune' (met Sofiane Pamart) keert Scylla in 2022 terug met een nieuw project, dat een nieuwe artistieke richting ontdekt.

   
Scylla - BX VICE
Scylla - Plus humain que jamais (Immersion Live)
souffrance

SOUFFRANCE

Souffrance is lid van de Montrealse groep L'uZine en staat bekend om de finesse van zijn rhymes en de doeltreffendheid van zijn punchlines. Met de weinige maar steevast laaiend enthousiast onthaalde optredens die hij al gaf, begint de rapper zich geleidelijk aan te vestigen als een grote belofte binnen de Franstalige scene. Voor wie zijn hiphop graag eigenzinnig en puur heeft.

Souffrance - Bicraveur blues
udeyfa 2

UDEYFA

Udeyfa is het pseudoniem van de Brusselaar Lita Paka. Al van jongsaf aan gebruikte de Molenbekenaar van Congolese origine zijn pen om levenservaringen te verwerken. Nu gebruikt de zelfverklaarde poëet die skill om er carrière mee te maken in de muziekwereld. Daarbij gaat hij geen onderwerp uit de weg. Op zijn meest recente single 'Cancer' verwerkt de artiest zo op pakkende wijze het verlies van een naaste. Wees er maar zeker van: Udeyfa zal je niet onbetuigd achterlaten.

Udeyfa - Cancer

Similar events

donderdag
12
mei 2022
Benjamin Epps

Deuren

19:30

Waar

  • Grand Salon
zondag
08
mei 2022
TICKET 29.5
EARLY BIRD TICKET 25.5
BOTACARTE 22.5
Koop tickets

Extra info

— HORAIRES

18:00 Ouverture du site
18:30 Ouverture des portes (Chapiteau)
19:00 Udeyfa
19:50 Souffrance
20:50 SCYLLA

Partners