(SANDY) ALEX G - PET SHIMMERS

dinsdag
18
februari 2020
  • Orangerie
TICKET 20
PREVENTE 17
BOTACARTE 14

Lo-fi indierocker klinkt zowel experimenteel als toegankelijk

Wanneer

di. 18 feb, 2020

Waar

  • Orangerie
SANDY ALEX G
"Gretel", de vooruitgeschoven single van Giannascoli's nieuwste worp, toont dat de singer-songwriter doorheen de jaren nog steeds uniek blijft met zijn nonchalante stijl, kinderlijke verbeelding en pakkende melodieën.

De tijd waarin (Sandy) Alex G door het leven ging als "the internet's secret best songwriter" (dixit The FADER) liggen ondertussen al eventjes achter ons. Een excellente liedjesschrijver blijft ie zeker, een geheim is dat ondertussen iets minder. De Amerikaanse DIY-slacker leverde intussen al twee meesterwerkjes af via Domino Records, verzamelde de eindejaarslijstjesnoteringen met "Rocket" en maakte liedjes met niemand minder dan Frank Ocean. "Gretel", de vooruitgeschoven single van Giannascoli's nieuwste worp, toont dat de singer-songwriter doorheen de jaren nog steeds uniek blijft met zijn nonchalante stijl, kinderlijke verbeelding en pakkende melodieën. Het nieuwe album "House of Sugar" belooft "soothing" maar "kind of creepy" te zijn—wees klaar om je erdoor te laten betoveren op 18 februari 2020.

(Sandy) Alex G

PET SHIMMERS

Pet Shimmers
Pet Shimmers

Pet Shimmers is het nieuwe dreamy, lo-fi indie-rockproject rond Oliver Wilde. Met nummers als 'Post-dick circle fuck' houdt het zevental het charmant, rammelend en intens, maar ook wild en inventief.

Similar events

vrijdag
21
feb 2020

Waar

  • Rotonde
dinsdag
18
februari 2020
TICKET 20
PREVENTE 17
BOTACARTE 14