ROOSEVELT - AMILLI

electronic, pop
zaterdag
02
december 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 25.5
TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Amilli
21:00 Roosevelt

Muziek die onder je huid kruipt en je hart sneller doet slaan

Wanneer

za. 2 dec, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Roosevelt
"The producer has released a string of fantastic projects, building up a global audience in the process.”
Clash Magazine

Roosevelt is de artiestennaam van de Duitse producer, instrumentalist, zanger en DJ Marius Lauber. Hij bracht recent zijn nieuwste single ‘Ordinary love’ uit, zijn eerste sinds hij tekende bij Ninja Tune’s Counter Records label, en zijn eerste release sinds hij samenwerkte met de legendarische Nile Rodgers vorig jaar. ‘Ordinary love’ is een psychedelische mix van funky bas, shoegaze-y gitaren, levendige synths en een refrein dat gemaakt is om uit de speakers van de grootste podia te knallen.

Het nummer is het resultaat van het opzoeken van nieuwe oorden. Roosevelt liet zijn Keulse studio achter, en ging aan het schrijven in een eenzame hut in de Elysian Hights in LA. Oorspronkelijk heette de single ‘Wall of sound’, gebaseerd op de sirene die prominent aanwezig is. De zomer staat in het teken van nog meer muziek voor de Duitser, en een terugkeer naar het podium is er een om keihard naar uit te kijken.

Roosevelt - 'Paralyzed'
Roosevelt - Full Performance (Live on KEXP)
amilli

AMILLI

Amilli, la singer-songwriter allemande de 23 ans, a déjà l'accoutrement d'une grande de la pop. « Rarii », l'un de ses premiers titres sortis en 2019 qui culmine à près de 5 millions de streams sur Spotify, est une belle démonstration de l'étendue de son talent. En mai 2023 sort son premier album « SOAMI », un voyage chaleureux et introspectif rappelant Billie Eilish, Jorja Smith ou Mavi Phoenix.

Avec son grain de voix soul, les productions minimalistes mais percutantes qui l’accompagnent, Amilli délivre un r&b alternatif aux accents pop efficace et addictif.

Amilli - Rarri

Similar events

zaterdag
02
dec 2023
electronic

Deuren

19:30

Waar

  • Museum
zaterdag
02
december 2023
DAY OF SHOW 25.5
TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Amilli
21:00 Roosevelt