ROBBING MILLIONS - JUDITH KIDDO

pop, indie rock
vrijdag
02
oktober 2020
  • Scène Parc
18:00
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

Omwille van de geldende coronamaatregelen, zal dit concert zittend zijn.

Koningskoppel uit de Brusselse indiescene brengt de fijnste indie pop

Wanneer

vr. 2 okt, 2020

Waar

  • Scène Parc

Deuren

18:00

Organisatie

Botanique
Robbing Millions - Botanique
NOUVELLEBANNERUITS20

Robbing Millions

Robbing Millions is (almost) BACK! Nadat de Brusselse band eind 2016 hun alom geprezen titelloze debuut uitbracht, en en passant een hele rits prestigieuze podia plat speelde (Pitchfork Paris, Pukkelpop, Dour Festival, Eurosonic, Paleo Festival... ), werd het plots stil rond de avantpop band van Lucien Fraipont.Alle groepsleden gingen hun eigen weg en Fraipont trok in zijn eentje naar L.A., waar hij een gelijkgestemde ziel vond in cultfiguur Shags Chamberlain, bekend van zijn productie- en mixwerk voor Ariel Pink, Drugdealer en Mac Demarco. Het duo werkte gedurende een periode van anderhalf jaar aan het album, tijdens verschillende sessies in zowel Brussel als L.A. Tussen de Robbing Millions-bedrijven door werd Fraipont ingelijfd als side-kick bij de legendarische Brusselse avant-garde band Aksak Maboul en producete hij de eerste ep van new kid on the block Judith Kiddo, die hij ook live begeleidt.Het resultaat van de samenwerking met Chamberlain is een trip van 18 nummers, met invloeden van Braziliaanse MPB, Wally Badarou, Italiaanse progressive rock, video game muziek en Ariel Pink & R. Stevie Moore's weirdo-pop. Release in 2020 !

Robbing Millions - In The No Air
photo
La nouvelle pépite de pop belge
General Pop

Judith Kiddo 

Judith Kiddo, een singer-songwriter geboren en getogen in Brussel, bracht vorig jaar haar eerste ep "Petit Chien" uit. Het is een plaatje vol verfrissende en geinige synth-pop en folk, gedragen door een stem die tussen kinderlijk en sensueel zwerft. In 2020 volgde ook “Hanky panky”, iets meer volwassen maar daarom absoluut niet meer beladen.

Kiddo volgde een opleiding tot actrice, maar besloot alsnog haar kinderdroom van muzikante na te gaan. Daarbij krijgt ze hulp van Robbing Millions' Lucien Fraipont, die optrad als producer voor haar eerste songs. Op het podium speelt Judith met muzikanten van Le Colisée, Aksak Maboul en Spookhuisje.

Judith Kiddo - Serpent Cheval - Session Bruxelles Ma Belle
vrijdag
02
oktober 2020
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Timing

18:00 doors 19:00 concert

Extra info

Omwille van de geldende coronamaatregelen, zal dit concert zittend zijn.

Partners