REINEL BAKOLE - SANS SOUCIS - MAHINA

soul
maandag
02
mei 2022
  • Grand Salon
19:30
EARLY BIRD TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Grand Salon)
20:00 Mahina
21:00 Sans Soucis
22:00 Reinel Bakole

Soul op het scherpst van de snee

Wanneer

ma. 2 mei, 2022

Waar

  • Grand Salon

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Reinel
nuits 2022
"La nouvelle voix de l’afro-soul belge"
RTBF

Als multidisciplinair, instinctief en avant-gardistisch artiest ontwikkelt Reinel Bakole een zeer bijzonder muzikaal universum met Afrosoul-invloeden. Met ‘Closer To Truth’, haar laatste EP, praat de jonge vrouw over haar menselijke relaties en het in vraag stellen van haar identiteit als vrouw met Afrikaanse roots. Na haar optredens op de Fifty Session, het Kunstenfestivaldesarts en in de AB als voorprogramma van Ichon, staat Reinel Bakole op Les Nuits 2022. Dit is een gelegenheid om kennis te maken met dit nieuwe, meditatieve en genre-overstijgende project dat muziek, schrijven, dans en theater combineert.

Reinel Bakole and The Solar 3 - Closer To Truth (Visual EP)
Reinel Bakole - Sørry
sans_soucis

SANS SOUCIS

Kenners voorspellen Sans Soucis nu al een mooie toekomst. Het is nog vroeg in de carrière van de Londense singer-songwriter, maar met haar ep 'On time for her' heeft ze duidelijk een gevoelige snaar geraakt. Een verfrissende speelsheid en lichtvoetigheid karakteriseert de mix van r&b, soul, electro en folk, die songs als 'Games' en 'Air' een heel eigen smoel geeft. Voeg daar nog nachtegalenstem en ijzersterke melodieën aan toe, en je begrijpt waarom Sans Soucis opgepikt wordt door allerlei festivals en tastemakers.

Sans Soucis - Games ft. Cécile Kyenge
mahina

MAHINA

Sommige mensen worden geboren met een overdaad aan talent, en dat geldt zeker voor Mahina. Ze is een volleerd multidisciplinair artieste, een actrice, schilder en zangeres. De Belgische artieste van Congolese afkomst kan in een oogwenk overschakelen van een Aaliyah of Alicia Keys-achtige r&b-stem naar dancehall-klanken en -ritmes. Na het uitbrengen van ‘Voix Cassée’, haar eerste in het Frans gezongen single, en een verblijf in de studio met de Nyege Nyeye-kliek, bereidt ze nu de release voor van haar eerste EP ‘R.M.C (Reclaiming My Crown)’. In de tussentijd mag je haar concert in Grand Salon niet missen!

Mahina - Voix Cassée

Similar events

woensdag
04
mei 2022

Deuren

19:00

Waar

  • Orangerie
maandag
02
mei 2022
EARLY BIRD TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Grand Salon)
20:00 Mahina
21:00 Sans Soucis
22:00 Reinel Bakole

Partners