PUMA BLUE - UMA

pop, singer-songwriter
woensdag
13
september 2023
  • Orangerie
19:30
TICKET 20.5
PREVENTE 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Uma
21:00 Puma Blue

Donkere en intieme jazz die gevoed wordt door electro-pop

Wanneer

wo. 13 sep, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Puma Blue
"A prodigious talent with greatness in his sights."
Complex

Puma Blue, dat is Londenaar Jacob Allen, een zanger met een prachtige soulstem. Die begeleidt hij met muziek die een samenraapsel is van alle invloeden uit zijn jeugd. Het resultaat is een hybride jazz met een vleugje lo-fi en electro-pop, waarbij strijkers en dreunende grooves het decor vormen waarin Allens stem de hoofdrol kan opeisen. Hij drukt er zijn diepste gevoelens mee uit, zoals je kan horen op zijn veelgeprezen debuutplaat ‘In Praise of Shadows’.

De teksten zijn intiem, en de muziek nodigt je uit om nog net dat beetje dichterbij te komen. Je betreedt een donkere maar elegante wereld, eentje die live nog iets extra krijgt. Door een mix van improvisatie en de wisselwerking met het publiek, stijgen de nummers naar nieuwe hoogtes. Laat je omarmen door het universum van Puma Blue, en laat jezelf toe connectie te maken.

Puma Blue - Pretty
Puma Blue - A Late Night Special (Live)
uma pic

UMA

Uma est une musicienne catalane, diplômée de musique classique contemporaine de l’Université de York. Après s’être distinguée au sein du groupe Sur, la jeune femme se lance en solo et nous présente une série de projets folk, délicats et enivrants. Uma revient aujourd’hui avec un nouvel EP intitulé « Send Me Off ». Ce projet confirme l’étendue de son talent avec des titres surprenants, oniriques et délicats.

woensdag
13
september 2023
TICKET 20.5
PREVENTE 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Uma
21:00 Puma Blue

Partners