PIERRES - CLAIR

chanson, pop
maandag
01
mei 2023
  • Rotonde
20:00
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

20:00 doors open (Rotonde)
20:30 Clair
21:40 Pierres

Release-show van een excentrieke verhalenverteller en lolbroek

Wanneer

ma. 1 mei, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

20:00

Organisatie

Botanique
pierrespierresalicekhol.jpg
Nouvelle banner nuits 23
"Il y a du sens et du fond dans tout ce que fait Pierres"
Le Soir

Pierres is het soloproject van Pierre Leroy waarmee hij in 2019 een sterke entrée maakte op het concours Du F. dans le Texte en Parcours FrancoFaune. Sindsdien heeft ook de buitenwereld deze muzikant en zijn onbevangen, intieme universum leren kennen. Als komiek en improvisator laat Pierres zich op het podium omringen door muzikanten die dezelfde spreidstand tussen humor en sérieux kunnen maken. Ze zorgen ervoor dat de frontman zijn publiek kan meenemen op een concertervaring die soms richting stand-up of voordracht nijgt. Rendez-vous in de Botanique om de extravagante wereld van Pierres wat beter te leren kennen. 

Pierres - Trouver un chant (1/7)
Pierres - Mardi matin
Clair

CLAIR

Clair was al op zeer jonge leeftijd bezig met muziek. Samen met haar twee zussen ontdekte ze voortdurend nieuwe invloeden via de platenspeler in de familiekamer. Het was in die context dat ze ook haar eerste stappen in het creëren van muziek zette: in diezelfde living speelde ze haar eerste gitaarakkoorden, en leerde ze haar stem beter beheersen. Haar talent was echter te groot om te beperken tot een leefruimte: al snel volgden ontmoetingen met artiesten die vreugde en liefde vonden in haar muzikale spel.

In maart kregen we met ‘Tout est dans la tête’ een eerste voorsmaakje van wat haar debuutplaat ‘La maison magique’ zal worden. Het is een samenwerking met Philippe Katerine, een schrijver en producer waar ze een bijzondere band mee heeft opgebouwd. Het is dan ook geen wonder dat Clairs debuutplaat het eerste album wordt dat verschijnt op Katerines nieuwe platenlabel.

Clair - Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Clair - tout est dans la tête
maandag
01
mei 2023
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

20:00 doors open (Rotonde)
20:30 Clair
21:40 Pierres

Partners