Papooz

vrijdag
06
december 2019
  • Rotonde
DAY OF SHOW 22
TICKET 19
BOTACARTE 16

Mediteraanse zeebries van zwierige pop en onweerstaanbare grooves

Wanneer

vr. 6 dec, 2019

Waar

  • Rotonde
Ulysse en Armand laten zich inspireren door tropische pop, hybride bossa en de Amerikaanse seventies om bedrieglijk kitschy en hyperaanstekelijke nummers als "Ann wants to dance" te maken.

Papooz heeft de kunst van de zwierige pop en onweerstaanbare grooves onder de knie zoals weinig andere landgenoten. Ulysse en Armand laten zich inspireren door tropische pop, hybride bossa en de Amerikaanse seventies om bedrieglijk kitschy en hyperaanstekelijke nummers als "Ann wants to dance" te maken. Met hun nieuwe album "Night sketches" verkennen de heren een meer elektronisch en duister geluid, mede dankzij de hulp van Bon Voyage Organsations Adrien Durand. Het resultaat is een mix van pop à papa (denk Steely Dan) en groovy synthpop, tegelijk klassiek en modern.

Papooz

JEREMY WALCH

visuel jeremy walch
Hoewel ons klimaat er onmogelijk iets mee te maken kan hebben, is de laidback surfpop van Jeremy Walch helemaal home-made.

Hoewel ons klimaat er onmogelijk iets mee te maken kan hebben, is de laidback surfpop van Jeremy Walch helemaal home-made. Klinkt de ene keer als Balthazar ten tijde van ‘Applause’, klinkt de andere keer als een jeugdig enthousiaste kruising van Alex Turner en Pete Doherty. Op Les Nuits stelt de artiest ons in première nieuw materiaal voor.

Jeremy Walch
vrijdag
06
december 2019
DAY OF SHOW 22
TICKET 19
BOTACARTE 16

Partners