ORACLE SISTERS - JUDITH KIDDO

pop, rock
dinsdag
02
mei 2023
  • Rotonde
20:00
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

Tickets te koop 20/01 - 11:00

Globetrotters keren naar huis met lentefrisse folk-pop-rock

Wanneer

di. 2 mei, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

20:00

Organisatie

Botanique
Nouvelle banner nuits 23
"A dreamy indie-folk collection for blissful days"
NME

We willen allemaal graag een soulmate vinden, maar evident is dat niet altijd. Zo moesten ook de leden van Oracle Sisters heel wat landen doorkruisen om elkaar tegen het lijf te lopen. De Deen Lewis Lazar en de Noord-Ier Christopher Willatt leerden elkaar toevallig kennen in Brussel, en er ontstond meteen een innige band. Die werd versterkt toen het duo elkaar opnieuw tegenkwam in Parijs, waar ze samen muziek schreven voor een cabaretgezelschap. Het is daar dat het laatste puzzelstukje van Oracle Sisters in hun leven kwam: de Finse Julia Johansen.

Samen maken ze muziek met een veelvoud aan invloeden: van filosofie over cinema tot mythologie. Die ingrediënten kneden ze samen met een sausje van folk, rock en psychedelica, met als resultaat “muziek om de liefde bij te bedrijven”. Hun woorden, niet de onze, ook al kunnen we hen niet meteen ongelijk geven.

Oracle Sisters - Tangerine
Oracle Sisters - Asc. Scorpio
Judith Kiddo

JUDITH KIDDO

Après une série de concerts très remarquée, trois clips mémorables et un premier EP sorti en juillet 2020, Judith revient avec sa synthpop efficace, multifacette et enchanteresse. Axées sur une voix forte comme à fleur de peau, ses chansons sont nourries de guitares agiles, claviers rétro-futuristes et beats tantôt électroniques, tantôt organiques.

Judith délivre sur scène une présence brute, ultrasensible et lumineuse, entourée de musiciens aperçus dans les projets de David Numwami, Aksak Maboul ou Steve Gunn. Son premier album, produit par le talentueux leader de Robbing Millions, Lucien Fraipont, est disponible depuis février 2023.

Judith Kiddo - Settle Down
Judith Kiddo - Serpent Cheval - Session Bruxelles Ma Belle
dinsdag
02
mei 2023
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

Tickets te koop 20/01 - 11:00

Partners