O.R.A - LARYSSA KIM

donderdag
30
januari 2020
  • Rotonde
DAY OF SHOW 18
TICKET 15
BOTACARTE 12

Folk-rockers combineren intense electronica met tedere akoestische instrumenten

Wanneer

do. 30 jan, 2020

Waar

  • Rotonde
Het Brusselse vijftal combineert foutloos de intensiteit van elektronische geluiden met de tederheid van akoestische instrumenten.

De mengelmoes van klanken bij folkrockband O.R.A (Organic Random Atmosphere) slepen je mee in zowel een kleurrijk, levendig als filmisch universum. Het Brusselse vijftal combineert foutloos de intensiteit van elektronische geluiden met de tederheid van akoestische instrumenten. Vermengd met de hemelse stem van de zanger, maakt deze combo het plaatje compleet. Na drie jaar volkomen muziekstilte, keert de tierige folkrockband in 2020 weer met een beloftevolle, eerste album.  

Laryssa Kim

rerthe

Laryssa Kim is een Italo-Congolese artieste die sinds 2013 in Brussel woont. Op jonge leeftijd zong ze reggae met dj's en bands in Rome, waarna ze vervolgens in Amsterdam theater en dans studeerde en een master behaalde in akoesmatische muziekcompositie in Bergen. Sinds 2015 maakt ze onder haar eigen naam muziek die haar invloeden combineert met een soulvol aspect uit zwarte muziek. Kims performances combineren live electronica en geloopte vocals, waardoor ze hypnotiserend worden, en werden opgepikt door niemand minder dan gerenommeerde producer Nkisi.

Laryssa Kim - "Even if you are in another dimension" Live
donderdag
30
januari 2020
DAY OF SHOW 18
TICKET 15
BOTACARTE 12