NOURISHED BY TIME - SENNA JMB

pop, r&b
maandag
13
november 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Senna JMB
21:00 Nourished By Time

Singer-songwriter en producer met een unieke mix van new wave, r&b en dance

Wanneer

ma. 13 nov, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
“Nourished By Time can touch feelings that cannot be put into words”
Yaeji

Nourished By Time, de singer-songwriter en producer uit Baltimore met een unieke mix van new wave, r&b en dance, verkent thema’s van existentialisme, liefde, consumentisme en de relatie met arbeid in zijn muziek.

Nourished by Time werd aanvankelijk gecreëerd in Los Angeles eind 2019. Na twee jaar van mislukkingen en artistieke meningsverschillen met een creatieve partner, verliet de impulsieve artiest plotseling LA en reed alleen door het land, terug naar zijn geboorteplaats Baltimore. Daar werkte hij in vreemde baantjes, probeerde hij mentaal te herstellen, werd verliefd, kreeg een gebroken hart en schreef obsessief liedjes onder de naam Nourished By Time.

In 2022 bracht de artiest de EP ‘Erotic Probiotic’ uit. Dit jaar voegde NBT zich bij de post-punkband Dry Cleaning van 4AD voor een tournee door Noord-Amerika en remixte ook het nummer ‘Gary Ashby’ van hun album. Ook is NBT te horen op het debuutalbum van de progressieve elektronische artiest Yaeji, getiteld ‘With A Hammer’. Dit alles gebeurde voordat het veelgeprezen album ‘Erotic Probiotic 2’ werd uitgebracht, dat ‘Best New Music’ kreeg van Pitchfork.

The Fields - Nourished By Time
Daddy - Nourished by Time - live
senna jmb

SENNA JMB

In het grenzeloze universum van de Brusselse senna JMB kruisen hedendaagse cloud-rapgeluiden met energieke post-punksporen, flitsende elektronica en lichtjes eigenzinnige popknipogen.

senna JMB - August
maandag
13
november 2023
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Senna JMB
21:00 Nourished By Time