NOGA EREZ - MAGI MERLIN

pop, electropop
maandag
30
mei 2022
  • Orangerie
19:30
TICKET 21.5
PREVENTE 18.5
BOTACARTE 15.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Magi Merlin
21:00 Noga Erez

Flashy, politieke bangers van Israëlische anti-popster

Wanneer

ma. 30 mei, 2022

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
noga_erez
“Makes politically charged dance music — throbbing stuff whose aggressive, cathartic force is only magnified by messages about power and independence.”
NPR

NOGA EREZ

De Israëlische indie-popartieste Noga Erez weet als geen ander politieke boodschappen te verpakken in slimme, catchy songs. Dat deed ze al op haar furieuze debuut 'Off the radar' en blijft ze doen op 'KIDS', de kleurrijke nieuwe plaat die ze maakte samen met haar partner Ori Rousso. "Alles is politiek, zelfs beslissen om je niet te betrekken", zegt Noga en dus zijn ook de bangers uit haar pas verschenen album tekenend voor de tijd waarin ze gemaakt werden. Op 'KIDS' mixt de muzikante uit Tel Aviv hiphop, pop en electronica met flitsende resultaten, die soms denken aan de frisse energie van M.I.A. of de innovatieve anti-pop van Billie Eilish. Critici zijn het erover eens: deze nieuwe langspeler is helemaal de sound van 2021 qua sounds, qua thema's, qua overdondering. Kom dansen op die bombastische bangers en quirky fijne liedjes wanneer Noga Erez op 15 februari in de Botanique speelt!

Noga Erez - Cipi (Official Video)
Noga Erez - Performance & Interview (Live on KEXP at Home)
magi merlin

MAGI MERLIN

Magi Merlin is een artieste uit Canada die invloeden plukt uit nineties house, drum & bass, Motown en hiphop. Haar muziek is energiek en gevoelig: ideaal om elke dansvloer in lichterlaaie te zetten.

Magi Merlin - Pissed Black Girl
maandag
30
mei 2022
TICKET 21.5
PREVENTE 18.5
BOTACARTE 15.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Magi Merlin
21:00 Noga Erez