NILÜFER YANYA - LÉA SEN

pop, rock, soul
woensdag
30
maart 2022
  • Orangerie
19:30
Day of Show 21.5
Ticket 18.5
Bota'Carte 15.5
ARTIST PRESALE 18.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors
20:00 Léa Sen
21:00 Nilüfer Yanya

Decennia pop en rock gegoten in scherpe, frisse en originele indie-hitjes

Wanneer

wo. 30 mrt, 2022

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
“The rapturous debut from the British singer-songwriter takes adventurous pop-rock crucibles to new heights with her illusory songwriting and stunning voice.”
Pitchfork

Nog voor Nilüfer Yanya's debuutalbum 'Miss Universe' verscheen, strooide de pers lustig met complimentjes rond voor de Zuid-Londense singer-songwriter. De verwachtingen waren torenhoog, maar werden ook meer dan ingelost: de plaat werd opgenomen in eindejaarslijstjes van The Guardian, Stereogum, Dazed (en zoveel meer), scoorde "Best New Music" bij Pitchfork, en kreeg een voorstelling in een uitverkocht Grand Salon tijdens Les Nuits. Yanya had dan ook een bijzonder originele manier gevonden om decennia pop en rock in frisse, aanstekelijke nummers te gieten en wist er met een scherpe pen en soulvolle, instant herkenbare stem slimme teksten over te strooien. Drie jaar later is nu de opvolger van 'Miss universe' klaar en wordt die aangekondigd met de lekker rockende single 'Stabilise'. Meer van dat soort bezwerende tour de forces vind je op Yanya's nieuwe album 'PAINLESS', mede dankzij de hulp van geprezen producers als Wilma Archer, Bullion en Andrew Sarlo. Belgische live-première in de Botanique!

Nilüfer Yanya - stabilise
Nilüfer Yanya - Full Performance (Live on KEXP)

LÉA SEN

Léa Sen is een Franstalige artieste uit Londen. Haar muziek wordt omschreven als een mix van Tame Impala's psychedelische soft-rock en Clairo's zachte pop.

Léa Sen - Locked In
woensdag
30
maart 2022
Day of Show 21.5
Ticket 18.5
Bota'Carte 15.5
ARTIST PRESALE 18.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors
20:00 Léa Sen
21:00 Nilüfer Yanya