Nilüfer Yanya - Eli Smart

pop, rock, soul
zondag
24
november 2024
  • Orangerie
19:30
Bota'Carte 20.5
Ticket 23.5
Day of Show 26.5
Koop tickets

Extra info

Ticket te koop: 17/05 - 10:00

Zangeres mengt haar pop/rock met soul- en jazzklanken in krachtige, authentieke composities

Wanneer

zo. 24 nov, 2024

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
nulifer yanya
"exhilarating music"
The Guardian

Na een uitverkochte show op Nuits Botanique in 2019 is zangeres, gitariste en songwriter Nilüfer Yanya eindelijk terug! In 2022 zette ze haar fusie van nostalgische indiepop/rock met soul en jazz voort met de release van haar derde album ‘PAINLESS’. Een ware bloemlezing van krachtige, authentieke composities, geïnspireerd door urenlang luisteren naar de Pixies, the Strokes of Radiohead in haar tienerkamer. Ze heeft zich ondertussen al stevig gevestigd als een rijzende ster in de Britse indiewereld.

Vandaag deelt de artieste haar recente een nieuwe single, ‘Like I Say (I Runaway)’. Yanya blijft voor haar teksten samenwerken met haar vriendin en creatieve partner Wilma Archer (Sudan Archives, MF DOOM, Celeste), en brengt massieve, vervormde gitaren naar voren voor ons luisterplezier.

Nilüfer Yanya - Like I Say (I runaway)
Nilüfer Yanya - Full Performance (Live on KEXP)
Eli Smart

ELI SMART

Eli Smart maakt Aloha Soul, en hij wil dat je het hoort. Hij groeide op met een dieet van Beck, Bobby Womack, Jorge Ben Jor, Gladys Knight, The Beatles en Prince. Zijn passie voor melodie en liefde voor alles lo-fi heeft hem doen reizen van Kauai naar de oevers van de Mersey-rivier, een reislust die alleen ten dienste staat van muziek.Het is muziek die de kracht van de elementen uitstraalt, rauwe schoonheid versterkt in liedjes, echt gemaakt door het ambacht van songwriting, een drumstel, een bas en een ritmegitaar.

Eli Smart - Done Me (Live At Venice Beach)

Similar events

donderdag
12
dec 2024
Naima Bock
folk, singer-songwriter

Deuren

19:30

Waar

  • Witloof Bar
zondag
24
november 2024
Bota'Carte 20.5
Ticket 23.5
Day of Show 26.5
Koop tickets

Extra info

Ticket te koop: 17/05 - 10:00

Partners