THE NATIVE

pop, rock
zaterdag
27
mei 2023
  • Witloof Bar
19:30
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 The Native

Brits vijftal laat horen waarom de UK nog steeds dé kweekvijver is van de betere indierock

Wanneer

za. 27 mei, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
“Stellar songwriting with a fresh appeal, The Native's work has transformed them into one of the country's most sought after new groups.”
Clash Magazine

De UK blijft de bron van opwindende rockmuziek, en met The Native heeft het land er opnieuw een kroonjuweeltje bij. Hun recentste ep ‘Looking back’ doet alvast snakken naar meer werk van de nog prille groep. Nummers als ‘Blindside’ zitten bomvol energie, een nostalgische toets en een heerlijk gevoel van hoop. De band werkte voor deze release samen met producer John Cornfield (Oasis, Muse, The Stone Roses) en mixer Adrian Bushby (Foo Fighters, Muse, Everything Everything), en dat hoor je: dit zijn songs die je binnenkort aan de main stage van festivals zult meebrullen met je vrienden.

Fans van Bastille kregen al een voorsmaakje van het talent van The Native, toen zij het voorprogramma van de Britten waren tijdens hun recente tour. Nu is het aan de rest van de wereld om te ontdekken waarom The Native misschien wel de toekomst van de Britse (indie-)rock is.

The Native - Blindside
The Native - Adore Me
zaterdag
27
mei 2023
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 The Native