MYD (LIVE BAND) - PAPOOZ - LEWIS OFMAN

electronic, pop
dinsdag
03
mei 2022
  • Chapiteau
18:30
TICKET 27.5
EARLY BIRD TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

18:00 Parc opens
18:30 doors open (Chapiteau)
19:00 Lewis OfMan
20:00 Papooz
21:00 MYD live band

Franse slacker-pop raakt de juiste grooves

Wanneer

di. 3 mei, 2022

Waar

  • Chapiteau

Deuren

18:30

Organisatie

Botanique
nuits 2022
"A producer whose versatility makes all the savour and stature."
i-D

Het heeft iets spannends om de verschillende muzikale richtingen te zien die Myd doorheen de jaren heeft gevolgd. Een carrière die begon met zijn vrienden in Club Cheval aan het eind van de jaren 2000; dat wonderbaarlijke kwartet van dj's/producers uit Noord-Frankrijk dat hij vormde met Sam Tiba, Panteros 666 en Canblaster en dat een nieuwe impuls gaf aan de lange geschiedenis van de Franse electro. Daarna stapte hij over naar Brodinski's Bromance-label, produceerde hij hits voor rappers SCH, Alonzo of Theophilus London op ‘Can't stop’ (feat. Kanye West), remixte hij Dua Lipa en Major Lazer en werd hij in 2018 genomineerd bij de Césars voor de soundtrack van ‘Petit Paysan’. Nu maakt hij deel uit van de Ed Banger-stal, werkt hij evenveel met Youtuber Squeezie als met indie-icoon Mac DeMarco, en ontwikkelt hij zijn eigenzinnige imago samen met fotografe en regisseur Alice Moitié. Kom naar Les Nuits 2022 om ‘Born A Loser’ te ontdekken, zijn nieuwe album getekend op Ed Banger/Because Music. Een hybride tussen house, pop en DIY workshop, badend in een eindeloze zomersfeer.

Myd - The Sun (feat. JAWNY)
Papooz

PAPOOZ

Het Franse Papooz beoefent de kunst van de swingende pop en onweerstaanbare groove zoals weinig landgenoten dat doen, met uitzondering van Phoenix. Met één voet in de tropische pop, de andere in de ongebreidelde bossa nova en het hoofd in de Amerikaanse seventies, zijn Ulysse en Armand een opvallend muzikaal paar. Denk aan hun hit ‘Ann Wants To Dance’, een zonnig ritme en de soundtrack van de zomer van 2015. Met hun nieuwe album 'None of This Matters Now' laat het duo een ander gezicht zien. Papooz keert terug naar een meer rauwe energie en neemt met hun geluidstechnicus Maxime Kosinetz (Bon Voyage Organisation) het idee over van een "live" opname die zich concentreert rond het optreden van de band. Een plaat geïnspireerd door de folkrock-mythologie van Laurel Canyon, Neil Young's ‘Harvest’ / ‘Harvest Moon’ of The Band's ‘Music From Big Pink’, en opgenomen in een houten studio genaamd La Ferme Records.

Papooz - Twilight Of Your Mind
Lewis OfMan

LEWIS OFMAN

Door sommigen beschouwd als de begaafde Franse electro-artiest, door anderen als het jonge wonderkind met synthetica, is Lewis OfMan voorbestemd voor een mooie toekomst. Een multi-instrumentalist met groovy composities en Italiaanse klanken, en producer/componist voor Vendredi Sur Mer, Fakear, Ichon en Rejjie Snow. Na tournees in de Verenigde Staten, China en Europa staat Lewis OfMan weer op het podium om zijn nieuwe album getiteld ‘Dancy Party’ voor te stellen. Een plaat die werd voltooid in de Engelse studio's van Tim Goldsworthy (LCD Soundsystem, Massive Attack, The Rapture…)

Lewis OfMan - Too Much Text

Similar events

donderdag
12
mei 2022
bagarre

Deuren

18:30

Waar

  • Chapiteau
dinsdag
03
mei 2022
TICKET 27.5
EARLY BIRD TICKET 22.5
BOTACARTE 19.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

18:00 Parc opens
18:30 doors open (Chapiteau)
19:00 Lewis OfMan
20:00 Papooz
21:00 MYD live band

Partners