Mono - Jo Quail

woensdag
11
december 2019
  • Orangerie
TICKET 21
PREVENTE 18
BOTACARTE 15

de stilste en de meest chaotische momenten met elkaar versmolten in muziek

Wanneer

wo. 11 dec, 2019

Waar

  • Orangerie
Het conflict en de corelatie tussen donker en licht is een thema dat in de geschiedenis van de kunsten al veelvuldig is verkend. Weinig bands hebben het in de 21ste eeuw echter met meer volharding en efficiëntie gedaan dan MONO.
Mono - Jo Quail

Het conflict en de corelatie tussen donker en licht is een thema dat in de geschiedenis van de kunsten al veelvuldig is verkend. Weinig bands hebben het in de 21ste eeuw echter met meer volharding en efficiëntie gedaan dan MONO. Doorheen tien albums in twintig jaar heeft de band de stilste en de meest chaotische momenten van het leven met elkaar versmolten in muziek. Wat begon met een traditionele set-up, heeft intussen 30 orkestrale instrumenten gezien. Op “Nowhere Now Here”, geproducet door Steve Albini, wordt nu ook electronica in de mix gegooid. Critici blijven zoals steeds lovend en geëmotioneerd achter–AllMusic prijst hoe de groep doorheen de jaren trouw aan zichzelf is gebleven en alweer een bloedmooi pareltje heeft afgeleverd.

 

JO QUAIL

visuel j quail
Jo Quail
Jo Quail is een internationaal erkende cellist en componist uit Londen.

Jo Quail is een internationaal erkende cellist en componist uit Londen. Ze vindt zichzelf en haar instrument steeds opnieuw uit en experimenteert in de schermerzones van klassieke muziek en metal.

Jo Quail
woensdag
11
december 2019
TICKET 21
PREVENTE 18
BOTACARTE 15