MAYRA ANDRADE - NAAZ - LA CHICA

world, neo soul
zaterdag
09
mei 2020
  • Chapiteau
19:00
TICKET 28
EARLY BIRD TICKET 24
BOTACARTE 21
Koop tickets

Extra info

Early bird-tickets zijn beschikbaar tot en met 09.04

Next big thing van de zuiderse pop

Wanneer

za. 9 mei, 2020

Waar

  • Chapiteau

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
k
Een geweldige balans tussen Westerse pop en exotische dromen.

MAYRA ANDRADE

Als Kaapverdische zangeres draagt Mayra Andrade de muzikale erfenis van haar land waardig. Zelf werd ze geboren in Cuba, groeide ze op in Kaapverdië en woonde daarna in Senegal, Angola, Duitsland en Frankrijk. Met “Manga”, haar vijfde album, zet Mayra Adrade zich echt op de wereldkaart, met een geweldige balans tussen Westerse pop en exotische dromen. Een intiem album dat ook getuigt van een (hoe kan het ook anders?) immense talenkennis. Mayra: next big thing van de zuiderse pop.

NAAZ

Singer-songwriter Naaz, een popster met Koerdische achtergrond, die alles zelf én heel goed doet. Ze werd opgepikt met popliedjes op haar YouTube-kanaal en lanceerde in 2018 de ep 'Bits of Naaz", een verzamelijk van uitstekende bedroom-pop met een lichte Lily Allen-attitude. “Articulate and intelligent, Naaz is wise beyond her 19-years” schrijf NME, terwijl Noisey vindt dat Naaz het gezicht van popmuziek verandert. Probeer daar maar niet eens voor in zwijm te vallen.

Naaz - Do you ?
Haar electro-pop klinkt dankzij Zuid-Amerikaanse invloeden superfris en steeds weer verrassend

LA CHICA

De Frans-Venezolaanse artieste La Chica maakt op haar debuutalbum 'Cambio' een indrukwekkende collage van culturen, texturen en geluiden. Haar electro-pop klinkt dankzij Zuid-Amerikaanse invloeden superfris en steeds weer verrassend. Ze zingt op het album over haar multiculturele realiteit en kaart onderweg sociaal-politieke onderwerpen als feminisme en diversiteit aan. Het gewezen lid van 3SOMESISTERS3 weet dankzij soms opzwepend, dan weer introspectieve geluiden emotioneel en poëtisch te klinken. Polyvalent en efficiënt: La Chica heeft duidelijk heel wat in haar mars.

zaterdag
09
mei 2020
TICKET 28
EARLY BIRD TICKET 24
BOTACARTE 21
Koop tickets

Extra info

Early bird-tickets zijn beschikbaar tot en met 09.04

Partners