MARVETT - MIA LENA

pop
zaterdag
21
oktober 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 19.5
TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Laatste tickets

Emo-pop/punk talent uit eigen land is klaar om hun plekje in de scene eindelijk op te nemen

Wanneer

za. 21 okt, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Marvett sans titre

Al een zestal jaar timmert Marvett aan de weg naar hun muzikale identiteit. En na eerder al airplay te ontvangen op Studio Brussel, met zelfs een selectie voor De Nieuwe Lichting in 2020, lijkt de tijd nu rijp om hun plekje in de Belgische muziekscene in te nemen. Het duo Tom en Virgile haalt inspiratie uit de pop-rock/emo-pop/punk sound van tijdsgenoten als Blackbear, Machine Gun Kelly, Girlfriends, MOD SUN en Role Model, waarbij ze hun rocksound ook voorzien van wat rap-invloeden.

Waar de band ten tijde van hun deelname aan De Nieuwe Lichting nog volop in het Engels zong, begint Tom nu ook in zijn moedertaal Frans te zingen. Het is een ferme stap vooruit in het proces van Marvett, maar vooral een bevestiging van het terechte zelfvertrouwen dat de voorbije zes jaar aan werk hen heeft opgeleverd. Heerlijk zomerse rockmuziek om op weg te dromen? Bij Marvett ben je aan het juiste adres.

Marvett - LALAL!FE
Marvett - 100 X feat.Doria D
mia lena

MIA LENA

De Franse zangeres Mia Lena werd al op jonge leeftijd omringd door muziek. Haar vader gaf haar zijn liefde voor artiesten als Amy Winehouse, Alicia Keys en Norah Jones door, en toen Mia 13 was begon ze met een opleiding operazang. In 2016 tekende ze bij Blue Milk Records en bracht ze haar eerste liedjes in het Engels uit.Twee jaar later kwam er echter een onverwacht einde aan die samenwerking, door de dood van haar vader. Die emotionele shock zette haar ertoe aan om zich toe te leggen op muziek in het Frans. Deze herfst verschijnt haar eerste Franstalige EP ‘Ptit Ange’, waarop ze de kwetsbaarheid en authenticiteit van haar moedertaal exploreert.

Mia Lena - Gâché

Similar events

zaterdag
21
okt 2023
Marvett sans titre
pop, art contemporain

Deuren

10:00

Waar

  • Museum + Rotonde
zaterdag
21
oktober 2023
DAY OF SHOW 19.5
TICKET 16.5
BOTACARTE 13.5
Laatste tickets

Partners