LOU K - MAJOR DUBREUCQ I GEANNULEERD

chanson, rock
zondag
21
mei 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 17
TICKET 14
BOTACARTE 11

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Lou K
21:30 Major Dubreucq

Melancholische rock die de dubbele natuur in ieder van ons onder de loep neemt

Wanneer

zo. 21 mei, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique & Un Soir Autour du Monde

 

Paradox als belangrijkste kenmerk voor je band, het is een gewaagde keuze. Toch kiest Lou K. hier resoluut voor. Hun Franstalige songs staan vol van de donkere verhalen over monsters in de nacht, gebracht met brullende gitaren, maar ze bieden tegelijk ook troost: het licht van de dageraad, de zachte klanken van de ochtend.

Lou K.’s liedjes verkennen meerdere vormen van expressie, dankzij een luchtige, melancholische rock, die zowel vertrouwen uitstraalt als rebellie. Oorspronkelijk nog een solo-project van Lucie Lefauconnier, is Lou K. nu een band die hetgeen dat normaal onuitgesproken blijft probeert onder woorden te brengen.

Lou K - Les Chiens
Lou K - Monstre & Dormir (Live Session au Corbo)
md

MAJOR DUBREUCQ 

Majoor Dubreucq is de koorknaap die Brigitte Fontaine als zijn priesteres zou hebben gekozen. Half engel, half punk, cultiveert hij zijn waanzin met de elegantie van hen die humor verkiezen boven oorlog. In de keuze tussen lachen en tranen heeft hij beslist om gewoon niet te kiezen. Hij speelt met clichés om ons binnen te laten in zijn woeste universum, waar tederheid nog niet het laatste woord heeft gezegd.

Major Dubreucq - Dialectique
Major Dubreucq - Tu ne me respires plus
zondag
21
mei 2023
DAY OF SHOW 17
TICKET 14
BOTACARTE 11

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Lou K
21:30 Major Dubreucq