LOLO ZOUAÏ - EUGÉNIE

pop, r&b
zondag
19
maart 2023
  • Orangerie
19:00
DAY OF SHOW 23.5
TICKET 20.5
BOTACARTE 17.5
ARTIST PRESALE 20.5
Koop tickets

R&B-ster zoekt toekomst in de de digitale wereld

Wanneer

zo. 19 mrt, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
pl4yg1rl
"Cyber pop star du futur."
Trax Magazine

Met Lolo Zouaï is de cyber-popster van de toekomst geboren. Op debuut ‘High highs to low lows’ etaleerde de Frans-Amerikaanse al haar talent in het vinden van uitstekende pop hooks, en wist ze die slim te combineren met verhalen uit haar eigen leven, en de struggle om het te maken. Meer van dat dan op opvolger ‘PLAYGIRL’? Neen, dat is een conceptplaat geworden, met drie verschillende persona’s die elk hun rol spelen in de hoogtechnologische toekomst waar we (bijna?) in leven.

De hippe trap-pop is glitchy hyperpop geworden, maar Zouaïs' delicate, luchtige stem is de ideale gids om je mee te nemen naar de digitale speeltuin waarin ze vertoeft. Dua Lipa was alvast onder de indruk en nam Zouaï mee als voorprogramma tijdens haar Noord-Amerikaanse 'Future nostalgia' tour. Binnenkort ligt ook de Botanique aan haar voeten.

Lolo Zouaï - Crazy Sexy Dream Girl
Lolo Zouaï - pl4yg1rl | Deezer Sessions, Paris
Eugénie

EUGÉNIE

Eugénie heeft alles om de volgende Franse superster te worden: een platencontract bij Universal France, fotoshoots in de juiste magazines én zelfs een een samenwerking met Chanel. Ze mocht al supports doen voor artiesten als Vianney en Slimane, en heeft met 'Puis dance' ook een hit die intussen de 5 miljoen streams voorbij is.

Eugénie - Don't Speak

Similar events

vrijdag
05
mei 2023

Deuren

19:30

Waar

  • Museum
zondag
19
maart 2023
DAY OF SHOW 23.5
TICKET 20.5
BOTACARTE 17.5
ARTIST PRESALE 20.5
Koop tickets

Partners