LES NUITS BOTANIQUE : GARDEN PARTY

electronic
woensdag
01
mei 2024
  • Chapiteau
14:30
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets

BAMBII - FLORENTINO - MEG10 - MJ NEBREDA - SUSOBRINO - ANDY 4000 - RAQL

Wanneer

wo. 1 mei, 2024

Waar

  • Chapiteau

Deuren

14:30

Organisatie

Botanique
Garden Party 2024
Banner Nuits 24

BAMBII

Kristen Azan, die we ondertussen beter kennen als Bambii, wordt beschouwd als een van de meest fascinerende producers in de internationale clubsene. Ze is een van die jonge artiesten die het geluid van vandaag herdefiniëren. Nadat ze door Europa en Azië heeft getoerd in het voorprogramma van artiesten als Mykki Blanco, Kelela en BbyMutha, komt Bambii nu onze garden party leven inblazen.

De in Toronto gevestigde dj en producer leverde ook een opmerkelijke bijdrage aan Kelela’s laatste album, en in augustus verscheen haar eigen nieuwste EP ‘Infinity Club’, een plaatje met bijdragen van Aluna, Ragz Originale en Lady Lykez.

Bambii | HÖR
Florentino

FLORENTINO

Met ‘Kilometre Quinze’, uitgebracht via XL Recording, slaat de Brits-Colombiaanse producer Florentino hard toe. Samen met artiesten als Shygirl, DJ Python, BAMBII & KD One en Baby Cocada creëerde hij een handvol tracks die inslaan als een bom.De EP werd opgenomen over een periode van drie jaar, in Manchester, Londen, Bogota, New York en Los Angeles.

Florentino slaagt erin om de donkere, acid sound van de Manchester underground te combineren met de onweerstaanbare, betoverende swing van Latijns-Amerikaanse clubs.

Florentino | Boiler Room
MEG10

MEG10

 

Meg10 is een van de meest interessante DJ’s die Berlijn heeft voortgebracht. Ze is politiek geëngageerd en heeft een diepe voorliefde voor Y2K Hip Hop en r’n’b, en de combinatie van beide zorgt voor een unieke muzikale identiteit. De voorbije vijf jaar heeft ze Duitsland al in rep en roer gezet met haar funky mix van rap en electro, en met haar pogingen om de club scene inclusiever te maken voor vrouwen en queer mensen.

Zo is ze ook de oprichtster van Hoe_mies, de populairste femme focused club night in Duitsland. Sinds 2017 is het initiatief een poging om ook voor vrouwen een plaats te creëren in de bruisende scene, en tot op vandaag blijft het evenement razendsnel uitverkopen. En eens je er binnen raakt, word je verwelkomd door een geweldige mix van Hip Hop, Dancehall, Afrobeats, House, Electro en Techno. Zin in een feestje?

Meg10 | Boiler Room Festival Berlin: Rap Fantasy
MJ Nebreda

MJ NEBREDA

MJNebrada omarmt haar Venezolaanse en Peruviaanse roots, en gebruikt haar Latijns-Amerikaanse inspiratie en achtergrond in elektronische muziek om een unieke clash of sounds te maken waarbij reggaeton, raptor house, dembow, guaracha en cumbia allemaal de revue passeren. Ze is een van de meest actieve leden van de huidige elektronische scene in Miami, en werkte al samen met gerespecteerde artiesten uit de Latin tribal techno scene.

In september verscheen haar album ‘Arepa Mixtape’, en lang hoeven we niet te wachten op haar volgende release, want begin volgend jaar verschijnt al een nieuwe mixtape waarop ze samenwerkt met Danny Daze. Pitchfork, Teen Vogue, Mixmag, DJ Mag, NME en vele anderen zijn al zwaar fan, en binnenkort volgt het publiek van de Botanique ongetwijfeld.

MJ Nebreda | Boiler Room Miami
Susobrino

SUSOBRINO

Susobrino is het alter ego van Bart Vanobbergen, producer en instrumentenverzamelaar uit Limburg. Hij haalt inspiratie uit zijn Boliviaanse roots om een klankpalet te presenteren dat vrij uniek is in België, vol exotische klanken en traditionele Zuid-Amerikaanse percussie.

In 2018 releasete hij de uitstekende EP ‘MAPAJO’, en datzelfde jaar won hij de Champion Sound Beat Battle. In ‘Pocualeíto’ versmelt Susobrino zijn aantrekkingskracht voor Afro-Latijnse ritmes met een filmische esthetiek die schommelt tussen griezelige kalmte en fractale intensiteit. Het is de soundtrack voor zijn eigen leven, maar ook voor een geweldige avond op de dansvloer.

Susobrino — Live at ESNS 2022
Andy 4000

ANDY 4000

Andy4000 is een echte nineties kid uit Parijs. Ze verscheen ten tonele via GDIB (Girls Do It Better) en de Shadowg Squadd, maar ze blijft discreet binnen het Parijse nachtleven. Haar optredens zijn kort, maar telkens opnieuw enorm memorabel. Zo kon je haar al aan het werk zien naast enkele van de grootste namen van de Franse rap op bepaalde Yard-evenementen, of op festivals zoals Marvelous en Calvi on the Rock.

De missie van Andy4000 is altijd dezelfde: mensen aan het dansen krijgen op de sounds van gisteren en vandaag. Van nineties en nillies hiphop klassiekers tot meer hedendaagse trap sounds, Afrobeat, AfroHouse en Braziliaanse ritmes. Andy heeft alles wat je nodig hebt voor een damn good time.

Andy 4000 | Boiler Room Paris

RAQL

De Brusselse RaqL is van Kaapverdische, Portugese en Angolese afkomst. Het is dan misschien niet helemaal een verrassing dat ze gespecialiseerd is in tropische en elektronische muziek van Lusofone en Afrikaanse gemeenschappen over de hele wereld. Haar sets zijn eclectisch en energiek, en nodigen je uit om bij het dansen uit je comfortzone te stappen.

Ze is actief lid van de Rebel Up-familie sinds het begin van haar muzikale reis, en ze behoort ook tot het volledig vrouwelijke Tropical DJipsies collectief. Ze is ook zeer actief in de Belgische, en vooral de Brusselse, scene, en heeft op verschillende evenementen gedraaid voor Kiosk Radio, Bruzz en Ancienne Belgique.

Sebcat, Didi & Raql @ Kiosk Radio

Similar events

zaterdag
18
mei 2024
BBN PRIDE

Deuren

22:30

Waar

  • Orangerie + Rotonde
woensdag
01
mei 2024
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets