LANCEY FOUX - RARE AKUMA

hip hop
zaterdag
06
mei 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 24.5
TICKET 21.5
BOTACARTE 18.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Rare Akuma
21:00 Lancey Foux

Oost-Londense rapper verrast door gewaagde keuzes die zijn sound naar nieuwe hoogtes tilt

Wanneer

za. 6 mei, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
garrett_bruce-8820
Nouvelle banner nuits 23
"Foux’s name is ringing out in a big way now and it’s bought him some pretty major pulling power when it comes to collaborators."
Complex

Skepta was misschien de eerste die het talent van Lancey Foux opmerkte, maar het zal niet de laatste zijn. Foux is een van de meest veelbelovende artiesten van de nieuwe Britse hiphop scene. Vergeleken met andere artiesten uit Oost-Londen komt de rapper veel meer onverwachts uit de hoek. Dat dankt hij aan inspiraties als SoundCloud-rap, Young Thug en Playboi Carti, maar vooral aan zijn eigen unieke talent om de grenzen van genres en trends te laten vervagen. Dat hoor je perfect op zijn recentste release ‘LIFE IN HELL’, waarop hij samenwerkt met onder andere Kaytranada en 070 Shake. Dit is een onmiskenbaar talent, en een om niet uit het oog te verliezen!

LANCEY FOUX - INDIA
Lancey Foux - WORLD ON FIRE
Rare Akuma
📷 CHICAMAAKTPICCAS

RARE AKUMA

Antwerpenaar Rare Akuma barst van de creativiteit. Hij begon met het componeren van muziek nog voor hij zelf begon te rappen, en bedenkt ondertussen met gemak de meest geniale melodieën. Die vult hij nu aan met zijn harde teksten, en hij beheerst als geen ander de kunst om te switchen tussen oprechte emoties en herkenbare beats. Ondertussen werkte hij al regelmatig samen met Amerikaanse producers, en zijn songs kregen al miljoenen streams in Europa en de VS.

Voor ‘No Complaining’ bundelt hij zijn krachten met Lowye, op een productie van OSKI. Samen vertalen ze hun gemeenschappelijke credo: altijd blijven lachen en nooit klagen, zelfs niet in de moeilijkste tijden.

LOWYE & RARE AKUMA - NO COMPLAINING
TRAUMA! - RARE AKUMA (@ Bruzz)

Similar events

donderdag
02
nov 2023
McKinley Dixon

Deuren

19:30

Waar

  • Witloof Bar
zaterdag
06
mei 2023
DAY OF SHOW 24.5
TICKET 21.5
BOTACARTE 18.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Orangerie)
20:00 Rare Akuma
21:00 Lancey Foux