KOKOKO!

woensdag
04
december 2019
  • Orangerie
TICKET 23
PREVENTE 20
BOTACARTE 17

Congolese beats aan een strak post-punkritme

Wanneer

wo. 4 dec, 2019

Waar

  • Orangerie
Het is moeilijk om niet door de kolder in je kop bevangen te worden wanneer KOKOKO!’s Congolese beats aan een strak post-punkritme commanderen om nog wat dieper in de groove te duiken.

Het is moeilijk om niet door de kolder in je kop bevangen te worden wanneer KOKOKO!’s Congolese beats aan een strak post-punkritme commanderen om nog wat dieper in de groove te duiken. Vraag maar aan de uitzinnige massa die op Couleur Café nog twintig minuten na het het einde van de bands optreden bleef joelen. Met geïmproviseerde instrumenten en een spannende sound die erg Afrikaans, maar ook erg hedendaags is, overrompelen de vier jongens uit Kinshasa plus de Franse producer Débruit elk publiek. KOKOKO! staat voor opzwepende protestmuziek, het geluid van mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Dixit HUMO: “Dit is er bonk-klets en meedogenloos op (...) en de muziek is on-ge-loof-lijk aanstekelijk.” Hun Brusselse zegetocht gaat verder op 4 december in de Botanique.

KOKOKO!

DJ CARIE

DJ Carie
DJ Carie

DJ Carie est une dj et productrice française qui bouge sans arrêt mais vient de se déplacer de Lisbonne à Bruxelles. Addicte à la technique, polyglotte, ouverte et éclectique, elle s'inspire de différents courants musicaux tels l'afro-house, les musiques tropicales, le hiphop ou le beatmaking pour construire ses productions et ses dj-sets.

woensdag
04
december 2019
TICKET 23
PREVENTE 20
BOTACARTE 17

Partners