JERRY PAPER - MAGIC MAX

singer-songwriter
donderdag
13
oktober 2022
  • Rotonde
19:30
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Magic Max
21:00 Jerry Paper

Synth-pop-slacker heeft maaar één muzikale regel, namelijk dat er geen regels zijn

Wanneer

do. 13 okt, 2022

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
'With a penchant for creating charmingly slacker synth-pop tunes, the L.A.-based Jerry Paper regularly blends acoustic sounds with electronic beats.'
The Fader

JERRY PAPER

Jerry Paper is het muzikale project van Lucas Nathan. Meer dan een alter ego, is het eigenlijk een uitlaatklep voor al diens creatieve juices en een middel om zichzelf te ontdekken. Onder de motto's "neem jezelf niet te serieus" en "twijfel niet aan jezelf", vindt de artiest zichzelf voortdurend opnieuw uit; als slacker, als crooner en als groover. Op hun nieuwe album 'Free time' volg je daarnaast Nathans (zelf)ontdekking van hun non-binaire identiteit: verwacht je echter niet aan al te veel zwaarwichtigheid, maar net aan plezier, kleurrijke nummers die twijfelen tussen bizarre rock en vederlichte synth-pop. 'Free time' verschijnt via Stones Throw en belooft een onmisbare luisterbeurt te worden voor fans van Mac DeMarco, Connan Mockasin en consorten. Jerry Paper stelt de plaat voor in Botanique's Rotonde.

Jerry Paper - Shaking Ass
Jerry Paper - Kno Me

MAGIC MAX

Max Poelmann speelt in Lenny Pistol, Gut Model en J3MB1. Daarnaast heeft hij ook een soloproject, genaamd Magic Max, waarmee hij in bandvorm optreedt. Geheel in de stijl van Jerry Paper maakt de singer-songwriter charmante bedroom pop, met invloeden uit psychedelische rock. Eerder dit jaar verscheen zijn nieuwe album 'Time on'.

Magic Max - Pictures
donderdag
13
oktober 2022
TICKET 19.5
PREVENTE 16.5
BOTACARTE 13.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Magic Max
21:00 Jerry Paper