JASMINE JETHWA

folk, pop
donderdag
30
november 2023
  • Witloof Bar
19:30
TICKET 10
BOTACARTE 7
Uitverkocht

Extra info

Tickets te koop 05/05 - 10:00

De folk-pop ster van nu, en van morgen

Wanneer

do. 30 nov, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Jasmine Jethwa
"With haunting melodies and themes reminiscent of Joni Mitchell and folklore-era Taylor Swift, Jasmine Jethwa has a personal touch in her songwriting."
The Line Of Best Fit

Jasmine Jethwa staat te popelen om de wereld te veroveren. Met haar heel persoonlijke kijk op de clash tussen westerse en Indiase cultuur, iets wat ze zelf aan den lijve ondervond, en een ongelooflijk talent voor harmonie en melodie, lijkt dat enkel een kwestie van tijd te zijn. BBC Radio 1 is al fan, en haar eerste twee headline shows in Londen waren al maanden op voorhand uitverkocht.

Spotify noemde haar ook al als hun RADAR First Listen Artist, en ondertussen verscheen ook de EP ‘But I Don’t See You Around’, een gevoelige collectie nummers waarvan de diepgang je per luisterbeurt alleen maar meer opvalt. De singer-songwriter zingt over de verschillende fases van een voorbije liefde, van de initiële crush (‘Golden’), over het vechten met moeilijke emoties (‘Money To Burn’) en het voorbij gaan van de liefde (‘Have I Ever Been’), tot het vinden van closure (‘(Blue Stripes’). Dit is folk-pop voor iedereen wiens hart al eens gebroken is.

Jasmine Jethwa - Money To Burn
Jasmine Jethwa - Have I Ever Been
donderdag
30
november 2023
TICKET 10
BOTACARTE 7
Uitverkocht

Extra info

Tickets te koop 05/05 - 10:00