JADE BIRD - FERRIS & SYLVESTER

zaterdag
07
maart 2020
  • Rotonde
TICKET 20
PREVENTE 17
BOTACARTE 14

Britse country-folkrevelatie komt terug naar Botanique met debuutalbum

Wanneer

za. 7 mrt, 2020

Waar

  • Rotonde
Onverschrokken coverde ze succesvol Johnny Cash, Pixies en zelfs Dua Lipa, terwijl haar eigen muziek een grote maturiteit toont.

Met haar Londense interpretaties van moderne americana wist Jade Bird zich in de kijker te spelen van Rolling Stone en veroverde ze bovendien een plekje in de Sound of 2018-poll van de BBC. Op haar debuut-album "Jade Bird" valt ze inderdaad niet op tussen overzeese country-folk-talenten. Dixit Pitchfork: "The British singer-songwriter’s debut fortifies her early promise as a confident young voice of country-charred rock". Onverschrokken coverde ze succesvol Johnny Cash, Pixies en zelfs Dua Lipa, terwijl haar eigen muziek een grote maturiteit toont. Wees maar zeker dat ze het daar nog ver mee schopt!

Jade Bird

FERRIS & SYLVESTER

Ferris & Sylvester

Ferris & Sylvester zijn songwriters met een duidelijke knipoog naar de midsixtiessound van Greenwich Village en een onmiskenbaar gevoel voor de blues. Hun sound zit ergens tussen Jack White en First Aid Kit. Op hun debuutalbum verkennen ze diepere onderwerpen en donkerdere geluiden.

Similar events

vrijdag
06
mrt 2020

Waar

  • Witloof Bar
zaterdag
08
mei 2021
singer-songwriter, indie folk

Deuren

19:30

Waar

  • Chapiteau
vrijdag
10
sep 2021
Dana
folk, singer-songwriter

Deuren

19:30

Waar

  • Witloof Bar
zaterdag
07
maart 2020
TICKET 20
PREVENTE 17
BOTACARTE 14