ISOBEL CAMPBELL

maandag
10
februari 2020
  • Rotonde
Day of Show 20
Ticket 17
Bota'Carte 14

Zijdezachte stem Mark Lanegan's partner in crime doet wegdromen

Wanneer

ma. 10 feb, 2020

Waar

  • Rotonde
Dertien nummers lang betovert de plaat met hook gedreven melodieën die psychedelisch en dromerig klinken danzij vrij verschillende, maar steeds subtiele arrangementen plus natuurlijk de immer aangename zijdezachte stem van Campbell.

Isobel Campbell leerden we de voorbije decennia kennen als lid van Belle & Sebastian, lid van Gentle Waves, partner in crime van Mark Lanegan, maar vooral ook als solo-artieste met een indrukwekkend oeuvre. De Schotse singer-songwriter en violinist keert na een break van 9 jaar nu terug met een nieuwe release in de vorm van het album "There Is No Other", haar meest vrije en misschien wel mooiste werk tot op heden.

Dertien nummers lang betovert de plaat met hook gedreven melodieën die psychedelisch en dromerig klinken danzij vrij verschillende, maar steeds subtiele arrangementen plus natuurlijk de immer aangename zijdezachte stem van Campbell. Zo'n intieme folk-pop komt waarschijnlijk nergens beter tot zijn recht dan in onze Rotonde, dus liefhebbers van feërieke folk-pop houden maar beter een gaatje vrij in hun agenda op 10 februari 2020.

Isobel Campbell

NINA VIOLET

nina violet
NINA VIOLET
maandag
10
februari 2020
Day of Show 20
Ticket 17
Bota'Carte 14