ISABELLA LOVESTORY - KAMIXLO

pop
zaterdag
27
mei 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:20 Kamixlo
21:00 Isabella Lovestory

De New School van reggaeton laat horen hoe ver het genre al is geëvolueerd

Wanneer

za. 27 mei, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Isabella
"This is the new school of reggaeton that Isabella Lovestory represents: a musical style that has travelled far beyond its origins"
Crack Magazine

Isabella Lovestory is een onwaarschijnlijke online presence. De fashion freak uit Honduras, die zich nu in Montréal gevestigd heeft, combineert een speelse social media persona met de nodige sass en post-ironische modekeuzes. Haar muziekvideo’s transporteren je naar een compleet eigen wereld waar Miu Miu kitten heels in aanraking komen met de sexy muziekvideo’s die je in het begin van dit millennium op MTV kon zien.

Als soundtrack voor die video’s krijg je reggaeton voorgeschoteld die je rechtstreeks naar de clubs meevoert. De zware bassen worden aangevuld met highly polished popmelodieën, die je meteen weten te versieren.

Debuutplaat ‘AMOR HARDCORE’ staat vol nummers over liefde, seks, woede en verlangen die je doet terugverlangen naar de vroege nillies. Het is een album dat ook de weg heeft gebaand voor andere projecten voor Isabella. Zo maakte ze ook deel uit van de New Yorkse nieuwsbrieven Perfectly Imperfect, publiceerde ze meerdere werken, en was ze featured op Palmistry’s ‘Bad Vibes’. Isabella Lovestory’s verhaal is nog maar net begonnen, en ze staat te popelen om de volgende hoofdstukken te ontdekken.

Isabella Lovestory - Latina
Isabella Lovestory - Alo
kamixlo

KAMIXLO 

Als artiest, producer en dj mixt Kamixlo grime, reggaeton en experimentele bas tot een geheel eigen geluid. De uit Brixton afkomstige muzikant richtte in 2015 het undergroundcollectief Bala Club op, waarmee hij talrijke feesten organiseert en een unieke én inclusieve muzikale beweging tot stand brengt.

Ook muzikaal houdt Kamixlo van verbinding: van pop tot emo, van electro tot commercial of hardcore, hij mixt het allemaal zonder de identiteit van zijn sound te verliezen. Na een reeks van EP’s en mixtapes culmineerde dat onlangs in de release van debuutplaat ‘Cicatriz’, 11 tracks die je op een emotionele en sonische rollercoaster meenemen. Hij werkte ook al samen met artiesten als Isabella Lovestory, Evian Christ, Bladee, Felix Lee en Yung Sherman.

Kamixlo Ray-Ban x Boiler Room Weekender

Similar events

donderdag
08
jun 2023
eu_tour_general_admat.jpg

Deuren

20:30

Waar

  • Orangerie
zaterdag
27
mei 2023
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:20 Kamixlo
21:00 Isabella Lovestory