HORSE JUMPER OF LOVE

rock
zondag
01
oktober 2023
  • Witloof Bar
19:30
DAY OF SHOW 10
BOTACARTE 7
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 Horse Jumper of Love

Een nieuwe focus op stem en lyrics neemt niets weg van de intensiteit en spanning

Wanneer

zo. 1 okt, 2023

Waar

  • Witloof Bar

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
afb0b946_jamie_alien.png
"It’s a glimpse of what effective songwriting looks like in this mode, drawing together tighter verses and cleaner production coming into a semblance of a pop song."
Pitchfork

‘Heartbreak Rules’, het nieuwe mini-album van Horse Jumper of Love, is een werk in het teken van zelfvertrouwen. Waar de band normaal resoluut kiest voor volume, durft gitarist/zanger Dimitri Giannopoulos hier de stilte opzoeken. Waar hij vroeger onzeker was over zijn talent als muzikant, wil hij het nu in de spotlight zetten. En met deze acht nummers wordt snel duidelijk hoe goed Horse Jumper of Love eigenlijk is.

De songs verliezen niets van spanning of intensiteit, integendeel. Doordat er meer ruimte is voor de muziek, worden die net nog versterkt. Dat effect wordt alleen maar geholpen door het geweldige schrijfwerk, met surrealistische kijken op familie, vrienden, en de onvoorspelbaarheid van het leven. Combineer dat met twee herwerkte versies van nummers van voorgaand album ‘Natural Part’, en een geweldige Smashing Pumpkins cover, en dit is een plaatje die z’n plaats verdient op de discografie van deze onnavolgbare band.

Horse Jumper of Love - "Heartbreak Rules"
Horse Jumper of Love - "I Poured Sugar in Your Shoes" (Live at Big Nice Studio)
zondag
01
oktober 2023
DAY OF SHOW 10
BOTACARTE 7
Koop tickets

Extra info

19:30 doors open (Witloof Bar)
20:00 Horse Jumper of Love