HINAKO OMORI - COLINE CORNÉLIS

electronic, experimental
zaterdag
09
december 2023
  • Museum (seated)
19:00
Day of Show 19.5
Ticket 16.5
Bota'Carte 13.5
Laatste tickets

Extra info

19:00 doors open (Museum seated)
19:30 Coline Cornelis
20:30 Hinako Omori

Britse verbindt elektronica met de natuur, op zoektocht naar het licht in de duisternis

Wanneer

za. 9 dec, 2023

Waar

  • Museum (seated)

Deuren

19:00

Organisatie

Botanique
hinako_omori_39_1_.jpeg
“Another brilliant example of how reflective and nurturing art can be”
Loud & Quiet

Vorig jaar bracht Hinako Omori haar debuutalbum ‘a journey…’ uit, en meteen werd duidelijk dat ze een van de boeiendste nieuwe artiesten uit de UK is. ‘a journey…’ is een gelaagde plaat die zijn oorsprong vindt in de natuur, maar die ambient mixt met klassiek en elektronica. Het concept voor de plaat vinden we bij het Japanse ritueel ‘forest bathing’, en de therapeutische frequenties die Omori op ons loslaat wekken een gelijkaardig gevoel op, dankzij Omori’s etherische falsetto en drones die je meevoeren naar een plek ver weg van hier.

Na supports voor o.a. Beth Orton, Anna Meredith en Ichiko Aoba, en een performance met een 60-koppig orkest voor BBC Radio 3’s Unclassified, komt Omori nu voor het eerst met een eigen headline show naar Europa. Tijdens die reeks concerten speelt ze ook haar nieuwe plaat ‘stillness, softness…’ voor het eerst live. Met een plaat die onderzoekt wat er gebeurt als je licht laat schijnen op de donkerste plekjes van jezelf, belooft het een introspectieve avond te worden.

Hinako Omori - cyanotype memories
Hinako Omori - A Journey [Houndstooth]
coline cornelis

 COLINE CORNÉLIS

Coline Cornélis est une DJ et illustratrice basée à Bruxelles. Dans ses sets allant de la musique ambiante à la techno, elle sélectionne des chansons et des enregistrements surprenants, chers à son cœur, qu'elle entremêle afin de former des mixes insolites. Animée par une passion ardente pour les sons purs, l'harmonie et les textures, Coline entend insuffler une force émotionnelle, une histoire et une forme de délicatesse à ses performances, live ou enregistrées.

Coline Cornélis - Lay A/V

Similar events

dinsdag
26
mrt 2024
fzefze

Deuren

19:00

Waar

  • Église Notre-Dame de Laeken
zaterdag
09
december 2023
Day of Show 19.5
Ticket 16.5
Bota'Carte 13.5
Laatste tickets

Extra info

19:00 doors open (Museum seated)
19:30 Coline Cornelis
20:30 Hinako Omori