GUS DAPPERTON - ABBY ROBERTS

pop, rock
zondag
05
november 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 23.5
TICKET 20.5
BOTACARTE 17.5
ARTIST PRESALE 20.5
Koop tickets

Extra info

Tickets te koop 09/06 - 11:00

Uiterst meezingbare art-pop vergeet de intimiteit niet

Wanneer

zo. 5 nov, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
Gus Dapperton
“He looks like a rock star to fashion insiders. He looks cool to teenagers. And he sounds like anybody.”
Pitchfork

“I came up with the concept about someone entering this underworld as the sun goes down and trying to get home before dawn --or risk being stuck in a time loop." Dat is een behoorlijk uniek concept om te verzinnen met als enige inspiratie de manier waarop de zon in New York soms tussen de gebouwen schijnt. Maar als je de muziek van Gus Dapperton kent, dan komt dit waarschijnlijk niet als een grote verrassing.

De Amerikaan is een meester van grandiose en toch intieme art-pop, die erom smeekt om meegezongen te worden, maar tegelijk ook beluisterbaar is in je eentje op een trieste dag. En dat ondanks dat hij niet opgroeide in een muzikale familie. Het was pas toen hij op school Garageband ontdekte dat zijn muzikale ontwikkeling in een gigantische versnelling terechtkwam. Ondertussen tekende Dapperton bij Warner Music, en met het aankomende album ‘Henge’ staat hij op het punt om opnieuw heel wat zieltjes bij te winnen.

Gus Dapperton & BENEE - Don't Let Me Down
Gus Dapperton - Homebody (Live Performance) | Vevo
Abby

ABBY ROBERTS

Avant d’être une artiste pop, Abby Roberts est une créatrice de contenu connue comme « makeup artist » sur TikTok et suivie par plus de 17 millions de followers. La jeune femme se lance aujourd’hui en solo et nous présente un son pop délicat, personnel et onirique.

Abby Roberts - Pink Champagne
zondag
05
november 2023
DAY OF SHOW 23.5
TICKET 20.5
BOTACARTE 17.5
ARTIST PRESALE 20.5
Koop tickets

Extra info

Tickets te koop 09/06 - 11:00

Partners