Frustration - Zombie Zombie - Usé

electronic, rock, post-punk, krautrock
donderdag
16
juni 2022
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 27.5
TICKET 24.5
BOTACARTE 21.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors (Orangerie)
20:00 Usé
20:55 Zombie Zombie
22:15 Frustration

Het invloedrijke Franse rocklabel palmt de Botanique in

Wanneer

do. 16 jun, 2022

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Goûte Mes Disques & Botanique
frustration 2
« Fleuron du label indépendant Born Bad Records, Frustration assure depuis des lustres des concerts pleins à craquer de sueur et d’énergie. »
Libération

Al 15 jaar regeert Frustration over de Franse post-punkscene. Het oudste lid van Born Bad Records komt voor het eerst in 3 jaar terug naar Brussel om voor het eerst ook de Orangerie in te palmen. Het belooft een knetterende avond te worden, want Frustration brengt het zwaar geschut mee. Tijdloze klassiekers worden afgewisseld met nummers uit nieuwste plaat ‘So Cold Streams’. Dat nieuwe album is een delicate evenwichtsoefening geworden, die de klassieke sound van de post-punkers koppelt aan meer dan ooit geëngageerde lyrics en een hechte band met de coldwave-mythologie

Frustration - Salve Markets feat Jason Williamson (Sleaford mods)
Frustration au Hellfest 2021 - ARTE Concert
zombiezombie.jpeg

ZOMBIE ZOMBIE

Dankzij een fusion van elektronisch, kosmisch, jazz en dance heeft Zombie Zombie een geheel eigen sound die even synthetisch als organisch is. Op hun meest recente album 'Livity' (verschenen bij Versatile Records), klinken de ritmes uitbundig en buitenaards, vooral dan dankzij de geweldige synths van Étienne Jaumet. In het werk van deze heren ontdek je verder een grote liefde voor vintage electronica, het soort dat zich niet op een computer laat maken maar wel door analoge machines. Uit de knoppen laten ze heerlijk efficiënte kraut-disco rollen, die even simpel als energiek is. Mee opstijgen richting synth-hemel kan op 16 juni!

 
“I feel good everytime I hear Zombie Zombie”
Iggy Pop on BBC6
ZOMBIE ZOMBIE "CONSORTIUM"
Zombie Zombie, live Barcelona 24-09-2016, BAM 2016 Plaça dels Àngels
nico_use_7.jpg

USÉ

Hoe moet je het noemen, wat Nicolas Belvalette aka USÉ maakt? Er zit punk in, maar ook industrial, noise en kraut. Live doet hij het, gewapend met drum en gitaar, solo en vuurt hij hypnotiserende ritmes op het publiek af als een echte sjamaan. Het bracht hem al in Villette Sonique, op Les Elephants en op Levitation Festival.

USé - Dans sa corde
donderdag
16
juni 2022
DAY OF SHOW 27.5
TICKET 24.5
BOTACARTE 21.5
Koop tickets

Extra info

— TIMING

19:30 doors (Orangerie)
20:00 Usé
20:55 Zombie Zombie
22:15 Frustration

Partners