FOREVER PAVOT - BLONDY BROWNIE

singer-songwriter
donderdag
09
maart 2023
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets

Experimentele en psychedelische pop met retro future vibes

Wanneer

do. 9 mrt, 2023

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"Forever Pavot réinvente les codes du psychédélisme à la française, et y injecte pop 60’s, library music, et BO de films imaginaires."
Gonzaï

Émile Sornin is een ontdekkingsreiziger, die genres en invloeden veelvuldig bezoekt en gulzig in zich op neemt. Een tijdreiziger, dat is hij ook, want hij brengt vol enthousiasme retro geluiden naar het heden, zonder daarbij te vervallen in het platte ‘nostalgia baiting’ waar tegenwoordig al te makkelijk mee wordt gescoord. Nee, als Forever Pavot creëert hij een alternatieve retro toekomst, waarin vertrouwde geluiden op een andere manier zijn geëvolueerd dan ze dat zijn in onze echte wereld. Na enkele uitstapjes naar de filmmuziek is Forever Pavot in maart terug met een nieuw studioalbum ‘L’Idiophone’. De filmische blik is gebleven, alleen moeten we er de beelden nu zelf bij verzinnen. Maar met zo’n soundtrack wordt dat voor je creativiteit een fluitje van een cent.

FOREVER PAVOT - DANS LA VOITURE
FOREVER PAVOT - LE BEEFTEAK
Blondy Brownie

BLONDY BROWNIE

Aurélie Muller en Catherine De Biasio zijn terug als Blondy Brownie! Ditmaal met John McEntire op drums, dook de band diep in de Ardennen in een studio om een nieuw album op te nemen. Dat verscheen op Valentijn van dit jaar, en kreeg de titel ‘Club cha-cha-cha’. Met behulp van een beperkt aantal analoge instrumenten creëerde Blondy Brownie hun eigen versie van Franstalige pop. Het geheel werd gemixt in Soma Studio, niet ver van Portland, en schildert een plaatje waar de verschillende achtergronden van de muzikanten samenkomen met hun Franse moedertaal. ‘Club cha-cha-cha’ geeft de aanzet, nu rest ons alleen nog om onszelf volledig te geven op de dansvloer.

LA COUR

Similar events

zondag
12
mrt 2023

Deuren

10:00

Waar

  • Rotonde
zaterdag
06
mei 2023

Deuren

18:30

Waar

  • Chapiteau
donderdag
09
maart 2023
DAY OF SHOW 20.5
TICKET 17.5
BOTACARTE 14.5
Koop tickets