EVIAN CHRIST - TORUS

electronic
vrijdag
27
oktober 2023
  • Orangerie
19:30
TICKET 22.5
PREVENTE 19.5
BOTACARTE 16.5
Koop tickets

De nieuwe ster van de Britse elektronische underground

Wanneer

vr. 27 okt, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique
"Lord of the Trance"
Dazed and Confused Magazine

Producer, dj en componist Evian Christ wordt gezien als de nieuwe ster van de Britse elektronische underground. Sinds 2014 werkt de zoon van een trance dj aan een eigen muziekcarrière. Het Tri Angle Records label besefte al snel dat dit een muzikant was om in de gaten te houden, en gaf hem een eerste contract. Zijn unieke blend van trance, deconstructed club en hiphop deden hem niet veel later opvallen bij Kanye West, die hem eerst liet meewerken aan de song ‘I’m in it’ om hem daarna te laten tekenen bij zijn Donda publishing house.

Ondertussen volgde ook al een samenwerking met Danny Brown, waardoor Evian Christ een contract kreeg aangeboden bij Warp Records. Dit jaar verschijnt zijn eerste Warp release ‘Revanchist’, bij Botanique kun je alvast los gaan tijdens zijn dj-set waarbij hij techno, trance en remixes van rapnummers op je loslaat.

Evian Christ — Ultra
Evian Christ — On Embers
Torus

TORUS

Torus is de Nederlander Joeri Woudstra, een multidisciplinaire kunstenaar uit Den Haag. Na het presenteren van een toneelstuk met Kate Cooper in het New Museum in New York, het maken van een installatie voor documenta 14 over de echo’s van popcultuur met Malibu en het produceren van een audiovisueel project met Mark Prendergast, komt hij nu als support spelen voor Evian Christ.

Torus - Live at Club Cleven

Similar events

woensdag
01
nov 2023
Loraine James

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
zaterdag
25
nov 2023
spalarkle_alys.jpg
experimental, electronic

Deuren

19:30

Waar

  • Witloof Bar
vrijdag
27
oktober 2023
TICKET 22.5
PREVENTE 19.5
BOTACARTE 16.5
Koop tickets