EMILIE SIMON - LEMON FELIXE

electronic, pop
zaterdag
14
oktober 2023
  • Orangerie
19:30
DAY OF SHOW 31.5
TICKET 28.5
BOTACARTE 25.5
2 TICKETS (prix unitaire) 15.75
Koop tickets

Extra info

19:30 Doors open (Orangerie)
20:00 Lemon Felixe
21:00 Emilie Simon

Een van de meest baanbrekende artiesten uit het Franse muzieklandschap

Wanneer

za. 14 okt, 2023

Waar

  • Orangerie

Deuren

19:30

Organisatie

FrancoFaune & Botanique
Emilie Simon

EMILIE SIMON

In de voorbije twintig jaar heeft Émilie Simon zich gevestigd als een van de toonaangevende artiesten op de Franse en internationale scène. Van zodra ze ten tonele verscheen werd Simon erkend als een avant-gardistische artieste die invloedrijk was voor een hele generatie door haar unieke manier van technologie en melodie te combineren. Ondertussen is haar carrière echt onberispelijk te noemen, constant op zoek naar nieuwe sonische avonuren.

Als schrijver, componist, performer, arrangeur en producer is ze even getalenteerd in het maken van eigen muziek als in het schrijven van scores voor films. Ze werd ook al veelvuldig bekroond voor haar werk, met onder andere de Victoires de la Musique, de Grand prix Sacem, en de Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres. Dit jaar krijgen we een nieuw album van deze grandiose artieste, maar haar tour staat ook in het teken van de twintigste verjaardag van haar debuutplaat. Deze shows worden zelfs voor haar deels een grote verrassing, dus dit wil je niet missen!

Emilie Simon - Flowers (ES)
Émilie Simon - “Désert”
Lemon Felixe

LEMON FELIXE

Lemon Felixe is het nieuwe muzikale project van Fanny Van Hammée (Faon Faon, Dalton Télégramme, Friday Frida). Met haar solowerk duikt ze dieper in persoonlijke en kleurrijke thema’s, en verbeeldt ze een dagelijks leven dat tegelijk alledaags en wonderlijk is. Ze focust op de leuke aspecten van het leven, maar is ook niet te beroerd om het verdriet van vroeger om te buigen in iets positiefs nu.

De muziek durft al eens wat dieper graven, maar dit blijft resoluut popmuziek. De zang van Lemon Felixe is de gids die je zachtaardig bij de hand neemt om je doorheen dit verhaal te leiden.

Lemon Felixe - ANOUMA

Similar events

woensdag
13
dec 2023
Silly Boy Blue

Deuren

19:30

Waar

  • Rotonde
donderdag
14
mrt 2024
maelle3

Deuren

19:30

Waar

  • Orangerie
zaterdag
14
oktober 2023
DAY OF SHOW 31.5
TICKET 28.5
BOTACARTE 25.5
2 TICKETS (prix unitaire) 15.75
Koop tickets

Extra info

19:30 Doors open (Orangerie)
20:00 Lemon Felixe
21:00 Emilie Simon

Partners