ELISABETTA SPADA - ELVIN BYRDS

singer-songwriter
vrijdag
26
januari 2024
  • Rotonde
19:30
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Elvin Byrds
21:00 Elisabetta Spada

Singer-songwriter achter Kiss & Drive kiest resoluut voor eigen identiteit en bijhorende passie

Wanneer

vr. 26 jan, 2024

Waar

  • Rotonde

Deuren

19:30

Organisatie

Botanique

 

Elisabetta Spada werd geboren in Italië, maar verwierf bekendheid sinds haar verhuis naar België. Je kan haar al kennen van haar Kiss & Drive project, waarmee ze naast artiesten als Lianne La Havas, Ane Brun, en Sinéad O’Connor podia in vervoering bracht. Nu kiest ze er echter voor om onder haar echte naam naar voren te treden, en ze doet dat met een nieuw album, ‘Home Again’.

De muziek die ze nu maakt is representatief voor wie ze is als persoon. De muziek zit boordevol passie en speelsheid, en zal zeker gesmaakt worden door fans van Feist, Adrianne Lenker of Florence + the Machine. Op het podium krijgen de nummers een nieuw leven, dankzij de drum-bas-gitaar combo. Samen met haar co-producers Franck Baya (Fugu Mango, Les Amazones d’Afrique) en Ruggero Catania (Africa Unite, Romano Nervoso) laat ze de volle kracht van haar muziek op je los in onze Rotonde.

Elisabetta Spada - Sister
ELISABETTA SPADA - HOME AGAIN - La Bergerie Session
elvin byrds

ELVIN BYRDS

Elvin Byrds is het solo project van Renaud Ledru, de man achter Alaska Gold Rush. In zijn eentje op het podium brengt hij old school folkmuziek met enkel een akoestische gitaar en zijn poëtische vocals. Het is muziek die je meeneemt op reis, en die je aan het denken doet slaan.

Ledru is gepassioneerd door de Noord-Amerikaanse cultuur en geschiedenis, en ontwikkelde zijn unieke speelstijl en teksten door de ontdekkingen die hij hierover deed. Die kan je nu al ontdekken op de twee albums die hij al uitbracht als Elvin Byrds, ‘RIOT’ en ‘Togetherness’.

ELVIN BYRDS - Barefoot

Similar events

zaterdag
27
jan 2024

Deuren

10:00

Waar

  • Museum + Rotonde
vrijdag
26
januari 2024
DAY OF SHOW 18.5
TICKET 15.5
BOTACARTE 12.5
Laatste tickets

Extra info

19:30 doors open (Rotonde)
20:00 Elvin Byrds
21:00 Elisabetta Spada